Sport

„Am fi tâmpiți să nu ne calificăm!” Dragomir știe deja ce vom face în Germania!

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică despre o posibilă calificare a României la Campionatul European din Germania.
16.09.2023 | 18:04
Am fi tampiti sa nu ne calificam Dragomir stie deja ce vom face in Germania
Dumitru Dragomir a vorbit despre o posibilă calificare a României la Euro 2024. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România este la mâna ei pentru calificarea pentru prima oară după o pauză de opt ani la un turneu final. Cu patru etape rămase din preliminariile Euro 2024, naționala lui Edi Iordănescu ocupă locul 2 în Grupa I, care asigură prezența direct la competiția de anul viitor din Germania. Totuși, Mitică Dragomir nu este foarte entuziasmat de o posibilă reușită a „tricolorilor”.

„Am fi tâmpiți să nu ne calificăm!” Dragomir știe deja ce vom face în Germania!

România a remizat cu Israel (1-1) și a câștigat cu Kosovo (2-0) în etapele 5 și 6 din preliminariile Euro 2024. Naționala lui Edi Iordănescu este aproape să spargă gheața și să se califice la primul turneu final după cel din 2016 (Franța). Dumitru Dragomir nu concepe ca România să nu prindă biletele la Europeanul din Germania.

ADVERTISEMENT

„Am fi tâmpiți să nu ne calificăm. Eu spun că nu ne bate Israel la ei pentru că începe echipa să se sudeze puțin și să se ajute unul pe altul. Ei parcă erau traumatizați, injectați, nu aveau reflexe de fotbalist.

E un tânăr serios (n.r. Edi Iordănescu). Că nu are marfă, păi ce să facă? Face bici din ce? (n.r. mergem în Germania?) Da, și ne facem de râs. Să facă ăștia ceva pentru toți copiii din sport. Ați văzut? La rugby suntem râs. La sporturile de echipă suntem varză”, a declarat Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Discurs uluitor al lui Mitică Dragomir: „Dacă ne calificăm nu e nicio performanță”

România a evitat nume tari la tragerea la sorți, iar Dumitru Dragomir nu concepe ca „tricolorii” să nu se califice la turneul final dintr-o grupă pe care o consideră extrem de slabă. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal ia din merite echipei naționale și susține că locul 1 sau 2 în grupă nu reprezintă vreo performanță.

„Dacă ne calificăm nu e nicio performanță, pentru că ne-am calificat cu echipe de doi lei. Nu există grupă mai slabă ca a noastră. Spune-mi tu, cu cine voiai să cazi? Cu Olanda, cu Franța? Cu Germania, cu Anglia? Cu cine voiai să cazi?

ADVERTISEMENT

Noi am căzut cu Elveția, care șchioapătă și am căzut cu trei regiuni mai mici decât regiunile țării noastre. Nu e o performanță, dar pentru sărăcia și pentru bucuria poporului ăsta.

Noi ne bucurăm, ne naștem naționaliști. Ne iubim părinții, ne iubim neamul. Numai că nu ne iubim conducătorii și conducătorii nu ne iubesc pe noi”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dragomir, laude cu jumătate de gură pentru Edi Iordănescu: „A strâns rândurile cu echipe de doi bani”

Edi Iordănescu este foarte aproape de a duce echipa națională a României la Euro 2024. În octombrie, „tricolorii” joacă în deplasare cu Belarus și pe teren propriu cu Andorra. Mitică Dragomir l-a lăudat pe selecționerul României.

„Dacă din grupa asta calificarea e o performanță… (n.r. nici după atâția ani?) Nu. Fotbalul românesc este într-un dezastru total, într-un haos total. În haosul și în dezbinarea asta, Edi Iordănescu este de felicitat că a strâns rândurile cât a putut chiar cu echipe de doi bani ca fotbal. Mai puțin Israelul. 

Eu zic să așteptăm dacă batem Belarus la Budapesta. Cred că am să mă duc la meci pentru că nu mai e vorba de invitație de la Federație. Îmi cumpăr bilet la Budapesta. Stau la lojă”, a încheiat Dumitru Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea rulează miercuri în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir știe ce va face naționala României la turneul final: „Am fi tâmpiți”

ADVERTISEMENT