Life

Amalia Bellatoni a trecut prin momente de spaimă. Un incendiu a izbucnit lângă casa ei: ”Am fost trezită de o explozie”

Momente de spaimă pentru Amalia Bellatoni. Un incendiu puternic a izbucnit lângă locuința vedetei. S-a produs și o explozie.
16.11.2023 | 16:01
Amalia Bellatoni a trecut prin momente de spaima Un incendiu a izbucnit langa casa ei Am fost trezita de o explozie
Amalia Bellatoni, nemulțumită de intervenția pompierilor. Sursa foto: captură Tik-Tok, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clipe de spaimă pentru Amalia Bellatoni. Joi dimineață a fost trezită de o explozie, care s-a produs chiar lângă locuința sa. Un restaurant din apropiere a fost cuprins de un incendiu devastator. Vedeta a intervenit cu mai mulți vecini să acorde o mână de ajutor până la sosirea pompierilor.

Clipe de panică pentru Amalia Bellatoni. Un incendiu a izbucnit lângă casa ei: ”Am fost trezită de o explozie”

Amalia Bellatoni a oferit declarații după eveniment și s-a declarat nemulțumită de intervenția autorităților. I-au închis apelul prima oară când a sunat și abia după al doilea apel au sosit la fața locului. Însă, nu la timp, ci cu întârziere.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că pompierii puteau veni la timp să stingă incendiul, care a generat un fum gros în aer, deoarece sunt situați la doar 50 de metri de localul cuprins de flăcări. Aceștia i-au inundat casa Amaliei Bellatoni după ce au fost nevoiți să se amplaseze pe partea locuinței ei, ca să poată opri focul de la vecini.

”Am fost trezită de un fum foarte gros și de o explozie. Ardea efectiv lângă casa noastră, perete lângă perete. Deși la 50 de metri se afla o stație de pompieri totuși nu s-a intervenit rapid. Ne-au inundat casa, le-am zis să vină pe partea noastră a casei să stingă flăcările.

ADVERTISEMENT

Înainte de venirea pompierilor am încercat, noi împreună cu mai mulți vecini, cu furtunile de apă, cu găleți, cu extinctoare să stingem focul. Putem să ardem în casă ca șobolanii”, a declarat Amalia Bellatoni pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Pompierii au sosit după o oră la fața locului

În imaginile postate pe rețelele de socializare, se vede cum Amalia Bellatoni suna alarmată la pompieri. În tot acest timp, deși le preciza că este doar la 50 de metri de sediul lor, flăcările se extindeau rapid pe clădirea din fața casei sale.

ADVERTISEMENT

”Alo, pompierii! Arde casa! Mi-a închis telefonul, nu-i posibil! Nu se poate respira, este un fum de nu se poate repira! Este incendiu la casa mea, lângă casa mea, la restaurantul de lângă. De o oră am sunat și am chemat pompierii, dar nimeni nu face nimic în centrul Bucureștiului!”, spunea Amalia Bellatoni.

Disperată că pompierii nu au sosit rapid, la un moment dat Amalia Bellatoni a luat un extinctor pentru a stinge ea totul. Abia după o oră și ceva au venit echipajele de intervenție să oprească incendiul de la restaurant. Proprietarul a suferit pagube materiale semnificative.

ADVERTISEMENT

De altfel, Amalia Bellatoni a fost criticată de unii oameni că a filmat incendiul și l-a postat pe Tik-Tok. Din punctul lor de vedere nu a procedat corect. Ulterior, Amalia Bellatoni a explicat că ar trebui să fim mai empatici cu persoanele care au parte de astfel de momente dificile.

ADVERTISEMENT
Tags: