Life

Amalia Năstase a spus adevărul despre fostul soț. Cum l-a cunoscut pe llie Năstase

Amalia Năstase a spus adevărul despre fostul ei soț, Ilie Năstase, cu care a fost căsătorită timp de șapte ani.
28.05.2021 | 16:14
Amalia Nastase a spus adevarul despre fostul sot Cum la cunoscut pe llie Nastase
Amalia Năstase a spus adevărul despre fostul soț. Cum l-a cunoscut pe llie Năstase. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a spus adevărul despre fostul soț, Ilie Năstase, cu care a fost căsătorită timp de șapte ani. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani, însă povestea lor s-a terminat cu mai bine de un deceniu în urmă.

Vedeta a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu fostul tenismen și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre relația lor.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit și despre cum au fost afectați copiii de divorț, dar și ce relație are afaceristul cu fetele lor.

Amalia Năstase a spus adevărul despre fostul soț

Divorțul de fostul jucător de tenis a fost o perioadă foarte dificilă pentru frumoasa brunetă. Amalia Năstase a spus că nu știa ce să facă în continuare și a fost judecată, dar a mers înainte pentru fetițele ei.

ADVERTISEMENT

„După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț.

După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit Amalia Năstase, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bruneta și-a găsit fericirea în brațele lui Răzvan Vasilescu, asociatul ei, cu care s-a căsătorit în Las Vegas. Cei doi sunt fericiți împreună și se înțeleg de minune, iar relația lor este bazată pe încredere.

„Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi.

ADVERTISEMENT

Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia Năstase.

Cum s-au cunoscut Ilie și Amalia Năstase

Bruneta a rememorat prima întâlnire cu Ilie Năstase, de care își aduce aminte cu nostalgie. Amalia se afla la un concert al celebrului cântăreț Sting, făcând sampling cu țigări. Fostul sportiv a vrut să cumpere un pachet de la ea, deși nu era fumător.

După ce au făcut schimb de numere de telefon, totul a venit natural. Au trecut doi ani până să formeze un cuplu, iar viața Amaliei Năstase s-a schimbat pentru totdeauna de atunci.

Bruneta a mărturisit cât de mult au judecat-o cei din jur pentru că urma să se căsătorească cu Ilie Năstase. Oamenii considerau că a acceptat să-i fie parteneră de viață fostului tenismen doar pentru bani.

„A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung.

Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate!

Îmi ziceau: vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani!”, a adăugat Amalia Năstase, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: