Life

Amanta lui Leo Iorga o acuză pe văduva artistului că a ținut cu dinții de mariajul lor: „Pentru numele pe care îl avea și prestigiul său”

Amanta lui Leo Iorga o acuză pe văduva artistului că a ținut cu dinții de mariajul lor din diverse considerente. Ce a spus Florența Marin la trei ani de la moartea lui.
02.11.2022 | 14:28
Amanta lui Leo Iorga o acuza pe vaduva artistului ca a tinut cu dintii de mariajul lor Pentru numele pe care il avea si prestigiul sau
Amanta lui Leo Iorga o acuză pe văduva artistului că a ținut cu dinții de mariajul lor. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Amanta lui Leo Iorga a acuzat-o pe văduva lui, Paula, că a ținut cu dinții de mariajul lor.

Amanta lui Leo Iorga o acuză pe văduva artistului că a ținut cu dinții de mariajul lor

Florența Marin a spus că este sigură că Leo Iorga și soția lui s-au iubit, dar doar până la un anumit punct, când ar fi trebuit să meargă pe căi separate și să renunțe la relația lor de iubire.

Dar fosta amantă a artistului spune că Paula Iorga a luptat pentru căsnicia ei cu Leo Iorga din mai multe motive.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceste motive ar fi că probabil Paula Iorga simțea că este foarte fericită alături de el în această conjunctură, după atâția ani de relație.

Dar fosta amantă a cântărețului ia în considerare și faptul că Paula Iorga a vrut în continuare mariajul pentru prestigiul pe care l-a avut artistul.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că ei s-au iubit, dar până la un anumit punct. Normal că Paula a luptat foarte mult să fie cu Leo din foarte multe conjuncturi.

Ea este o fire care își dorește să fie cu cineva și eu îmi doresc același lucru și probabil că a simțit că este fericită cu această conjunctură.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca ea să își fi dorit în continuare acel mariaj pentru numele pe care îl avea Leo și prestigiul său.”, a spus Florența Marin pentru Click.

Amanta lui Leo Iorga, detalii despre relația lor

Amanta lui Leo Iorga a mai vorbit și despre relația lor și a spus că niciodată nu s-a ferit să recunoască că între ei a fost ceva mai mult decât o relație profesională. Florența Marin a fost managera lui Leo Iorga.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, după ce Paula Iorga dezvăluit amantlâcul soțului său, Leo Iorga și Florența Marin s-au despărțit.

Totuși, aceasta recunoaște că a suferit foarte mult după moartea lui și l-a iubit mult. De asemenea, aceasta a felicitat-o pe Paula Iorga pentru că și-a refăcut viața.

„L-am iubit pe Leo, a fost o legătură clară între noi, este un lucru știut. Nu poți să ascunzi așa ceva, trebuie să îți asumi aceste momente din viață. A fost un moment marcant pentru mine.

Niciodată nu m-am ferit, în trecut, cu relația cu Leo”, a spus Florența Marin, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT