Life

Amber Heard nu a donat toți banii obținuți după divorțul de Johnny Depp. Actorul, acuzat că a încercat să o stranguleze cu o cămașă

Amber Heard a recunoscut că nu a donat jumătate din banii obținuți după divorțul de Johnny Depp. Totodată, actrița îl acuză pe fostul său soț că a lovit-o în timpul lunii de miere.
17.05.2022 | 13:25
Amber Heard nu a donat toti banii obtinuti dupa divortul de Johnny Depp Actorul acuzat ca a incercat sa o stranguleze cu o camasa
Amber Heard a recunoscut că nu a donat banii primiți de la Johnny Depp după divorț. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Pe măsură ce procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard înaintează, ies la iveală tot mai multe informații. Actrița din Aquaman a recunoscut că nu a donat 3,5 milioane de dolari către Uniunea Americană pentru Libertăți Civile (ACLU), după divorț, așa cum a afirmat în anul 2018. De asemenea, Heard l-a acuzat pe fostul său soț că, în luna de miere, a lovit-o și i-a înfășurat o cămașă în jurul gâtului.

Amber Heard a recunoscut că a mințit. Nu a donat banii obținuți după divorțul de Johnny Depp

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard pare departe de a se încheia. Recent, actrița a recunoscut că nu a donat banii obținuți după divorțul de Johnny Depp către o asociație caritabilă, așa cum a declarat în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

În timp ce depunea mărturie în instanță, Amber Heard a susținut că fostul său soț a dat-o în judecată în anul 2019 și de aceea nu și-a putut onora promisiunea. Actrița își luase angajamentul de a dona cele 7 milioane de dolari.

„Intenționez pe deplin să-mi onorez toate angajamentele”

„Johnny m-a dat în judecată pentru 50 de milioane de dolari în martie 2019. Intenționez pe deplin să-mi onorez toate angajamentele. Mi-ar plăcea ca el să nu mă mai dea în judecată ca să pot”, a afirmat Amber Heard.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, actrița din Aquaman a susținut de mai multe ori, inclusiv în timpul procesului de calomnie a lui Johnny Depp din 2020, că a donat toți banii.

În anul 2018, Heard a avut o apariție în emisiunea olandeză RTL Late Night, unde a spus că a împărțit suma în mod egal pentru două cauze.

ADVERTISEMENT

„Au fost donate 7 milioane de dolari în total. Le-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles. Nu voiam nimic”, a declarat Amber Heard conform Daily Mail. 

Terence Dougherty, consilier general ACLU, a depus mărturie în acest caz și a spus că, până acum, doar un total de 1,3 milioane de dolari a fost donat fie de Heard, fie în numele ei.

ADVERTISEMENT

Din acei bani, actrița a contribuit direct o singură dată, cu 350.000 de dolari, în decembrie 2018. Suma de 100.000 de dolari a fost plătită de Johnny Depp și alți 350.000 de dolari au venit de la Fidelity, o companie de investiții.

O altă plată de 500.000 de dolari a fost făcută dintr-un cont către firma de investiții Vanguard. Despre această tranzacție, Dougherty „a crezut că este un fond creat de Elon Musk”.

Amber Heard îi aduce noi acuzații lui Johhny Depp. Susține că, în timpul lunii de miere, a lovit-o și i-a înfășurat o cămașă în jurul gâtului

Amber Heard a dezvăluit că în timpul lunii de miere pe care cuplul a petrecut-o în Orient Express, ea și Johnny Depp s-au certat pe tema consumului de alcool. Aceasta susține că actorul devenea violent atunci când bea sau consuma droguri.

Actrița a afirmat că fostul star al seriei Pirații din Caraibe a lovit-o peste față și a împins-o de mai multe ori în pereții unui vagon de tren. Mai mult, Heard a spus în fața instanței că Johnny Depp și-a scos cămașa și i-a înfășurat-o în jurul gâtului.

„Aşa m-am trezit a doua zi dimineaţă. M-am trezit cu ea încă în jurul gâtului şi cu un nod uriaş la ceafă”, a spus Amber, conform stirileprotv.ro.

Depp a negat acuzațiile care i s-au adus și a spus că, pe parcursul relației lor, Amber Heard a fost cea agresivă, iar el nu  a lovit-o niciodată.

ADVERTISEMENT