News

Amendat cu 15.000 de lei pentru o țigară aruncată pe geamul mașinii. Șoferul s-a luat la harță cu jandarmii

Un bărbat din Galați a primit o amendă de 15.000 de lei, pentru o țigară aruncată pe geamul mașinii. Oamenii legii i-au atras atenția în timp ce acesta i-ar fi amenințat.
19.11.2021 | 15:32
Amendat cu 15000 de lei pentru o tigara aruncata pe geamul masinii Soferul sa luat la harta cu jandarmii
ADVERTISEMENT

Un conducător auto a primit o amendă uriașă pentru o țigară aruncată pe jos după ce a refuzat să se conformeze cerințelor unui echipaj de jandarmi.

Amendă de peste 10.000 de lei pentru o țigară aruncată pe geamul mașinii

Oamenii legii se aflau în misiune de patrulare, joi seara, în zona Secției 2 de Poliție din municipiul Galați. Ei i-ar fi cerut şoferului aflat într-o mașină de lux să ridice de jos chiștocul pe care îl aruncase pe geam. Bărbatul i-ar fi apostrofat şi le-ar fi spus că  nu are chef să-şi murdărească scrumiera autoturismului de lux.

ADVERTISEMENT

I-a amenințat pe jandarmi cu un avocat

Bărbatul, care are 37 de ani, a refuzat să se conformeze cerințelor oamenilor legii și chiar i-ar fi amenințat că va chema un avocat.

„Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux. Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, conducătorul auto a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 lei”, a transmis Jandarmeria Galaţi.

ADVERTISEMENT

A sărit la ceartă în loc să ridice chiștocul

Imediat ce i-au atras atenția, bărbatul a sărit la harță cu jandarmii și a manifestat o atitudine de sfidare la adresa lor.

Omul a ignorat avertismentul forțele de ordin și a rămas în coloana de mașini văzându-și de drum.

ADVERTISEMENT

„Regula bunului simț a devenit opțională pentru mulți. Nu odată ne este dat să vedem că din autoturismul aflat în fața noastră, în trafic, se aruncă diverse bunuri, de la pahare, sticle, mucuri de țigară, până la mâncare. Protagonistul întâmplării noastre este un gălățean în vârstă de 37 ani, care și-a spus că nu are rost să murdărească scrumiera autoturismului de lux pe care îl conducea și îi este mai la îndemână să îl arunce pe geam. În coloana de mașini, în spatele acestuia, se aflau jandarmii, care l-au văzut și i-au solicitat să ridice mucul de țigară de jos”, precizează IJJ Galați pe pagina oficială de Facebook.

„Bărbatul i-a sfidat pe oamenii legii, amenințându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon și și-a văzut de drum, așteptând în coloana de mașini.

ADVERTISEMENT

Desigur, șoferul nu și-a mai continuat drumul până nu a primit sancțiunea în cuantum de 15.000 lei pe care i-au aplicat-o jandarmii. În astfel de cazuri, sancțiunea aplicată de agentul constatator se încadrează între minimul de 10.000 lei și maximul de 20.000 lei. Bunul simț și respectul pentru ceilalți nu este o opțiune, este o calitate!”, se mai arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: