Life

Amintiri de poveste pentru o actriță din Las Fierbinți. Unde a fost cerută în căsătorie

Momente de neuitat pentru o vedetă din serialul Las Fierbinți. Locul inedit unde a primit inelul de logodnă de la partener.
19.06.2023 | 09:31
Amintiri de poveste pentru o actrita din Las Fierbinti Unde a fost ceruta in casatorie
Momente de neuitat pentru o vedetă din serialul Las Fierbinți. Locul inedit unde a primit inelul de logodnă de la partener. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Amintiri de poveste pentru o actriţă din Las Fierbinţi. Unde a fost cerută în căsătorie. Frumoasa artistă a dezvăluit cum a decurs totul și unde se afla cu iubitul care i-a devenit în cele din urmă soț acum jumătate de an.

Momente de neuitat pentru o vedetă din serialul Las Fierbinți. Locul inedit unde a primit inelul de logodnă de la partener

Momente de neuitat pentru o vedetă din serialul Las Fierbinți. Locul inedit unde a primit Anca Dumitra inelul de logodnă de la partenerul de origine austriacă, Manfred Spendier. Cei doi au făcut cununia civilă pe 17 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu se aștepta la felul în care au decurs lucrurile în clipa în care a fost cerută de soție. Vedeta își amintește că nu au lipsit artificiile, totul desfășurându-se într-un cadru feeric, într-o vacanță în Grecia.

„Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic.

ADVERTISEMENT

Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, a declarat actrița din Las Fierbinți într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Anca Dumitra a dezvăluit cu această ocazie că a luat numele de familie al soțului său. În acte este trecută Spendier, chiar dacă toată lumea o cunoaște după numele care a consacrat-o atunci când a apărut pe micile ecrane. Ceremonia religioasă a avut loc pe 4 mai 2023.

ADVERTISEMENT
Anca Dumitra, imagini de la cununia religioasă
Anca Dumitra, imagini de la cununia religioasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Anca Dumitra, cununie civilă cu peripeții

Anca Dumitra a avut parte de o cununie civilă care s-a lăsat cu câteva peripeții. Actrița din Las Fierbinți nu știa dacă poate sau nu să se căsătorească cu alesul inimii sale din cauza faptului că bărbatul este cetățean străin.

Din păcate, autoritățile din țara noastră i-au cerut numeroase documente, însă totul s-a terminat cu bine pentru cei doi îndrăgostiți. Geanina, așa cum mai este recunoscută datorită serialului de la Pro TV, este fericită că a făcut acest pas important.

ADVERTISEMENT

„Am avut emoții, dar a fost destul de scurt momentul. Durează până intri, te pregătești, iar tot ce se întâmplă în cadrul ceremoniei civile e destul de rapid”, a completat Anca Dumitra, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT