Life

Anca Dumitra a comis-o din nou! S-a căsătorit religios, tot în secret! Ce rochie de mireasă a avut Gianinuța din Las Fierbinți

Gianina din Las Fierbinți a făcut nunta, în secret! Ce rochie de mireasă a purtat Anca Dumitra în cea mai importantă zi a sa.
29.04.2023 | 20:18
Anca Dumitra a comiso din nou Sa casatorit religios tot in secret Ce rochie de mireasa a avut Gianinuta din Las Fierbinti
Anca Dumitra a îmbrăcat rochia de mireasă. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra a îmbrăcat rochia de mireasă în secret. Gianinuța din Las Fierbinți a procedat la fel ca în cazul cununiei civile și nu a anunțat când se va căsători religios cu afaceristul austriac. Imaginile cu frumoasa vedetă din Las Fierbinți.

Gianinuța din Las Fierbinți s-a măritat. Anca Dumitra a îmbrăcat rochia de mireasă!

Zi mare în iubita familie Las Fierbinți! Anca Dumitra, cea care o interpretează pe simpatica Gianinuța, a îmbrăcat rochia de mireasă. La fel ca la cununie, vedeta a ținută secretă data în care a ales să se căsătorească cu afaceristul austriac.

ADVERTISEMENT

După ce 17 decembrie, după un lung șir de peripeții, a devenit femeie măritată în fața legii, pe 29 aprilie, vedeta serialului de la Pro TV a pășit în fața altarului alături de alesul inimii sale.

Anca Dumitru a spus marele „da” în fața preotului și a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă, creată special pentru ea. Creația este una tip sirenă, care are o trenă detașabilă și un decolteu care i-a pus în valoare bustul generos.

ADVERTISEMENT

Frumusețea Gianinuței a fost scoasă în evidență și de voalul lung și machiajul tip smokey. Pentru buze a ales o nuanță nude. Iar coafura cu buze lejere a completat imaginea și a făcut din Anca Dumitra o mireasă deosebită.

Prietenele au dat-o de gol pe Anca Dumitra

Cu toate că Anca Dumitra a vrut să fie discretă și să nu anunțe că este mireasă, prietenele au dat-o de gol. În mediul online, acestea au publicat imagini de la biserică, dar și din camera în care actrița s-a pregătit.

ADVERTISEMENT

În ziua cea mare nu puteau să nu-i fie alături colegii din Las Fierbinți. Ecaterina Ladin, Dalida, și Luminița Bucur, soția lui Brânzoi, sunt două dintre amicele de pe set care au dezvăluit pe Instagram că se află nunta Gianinuței.

Anca Dumitra mireasă (1)
Două dintre imaginile cu Anca Dumitra în rochie de mireasă, publicate de prietenele sale.
Foto: Instagram

Momentul cel mai special al serii a fost, cu siguranță, cel al dansului mirilor. Anca Dumitra și  Manfred Spendier s-au asigurat că își vor impresiona invitații până la lacrimi. Pe ritmuri de vals au plutit, parcă, sub ochii lor, după cum se arată în imaginile publicate de click.ro. 

ADVERTISEMENT

Amintim că Anca Dumitra s-a afișat pentru prima dată la brațul proaspătului său soț la Gala Premiilor Gopo de anul trecut. „Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale”, spunea vedeta atunci.

ADVERTISEMENT