Simona Halep

Amintirile Simonei Halep de la prima finală WTA: „Am aceeași dorință de victorie ca atunci!”

01.05.2020 | 13:46
Amintirile Simonei Halep de la prima finala WTA Am aceeasi dorinta de victorie ca atunci
ADVERTISEMENT

Simona Halep a depănat amintiri despre prima sa finală WTA și a mărturisi că și-a păstrat dorința de victorie din acel moment, conform tiebreak.ro.

Amintirile Simonei Halep de la prima finală WTA

Simona Halep și-a amintit de prima finală WTA pe care a jucat-o când avea 18 ani. Campioana de la Wimbledon a pierdut finala de la Fes împotriva Ivetei Benesova.

ADVERTISEMENT

„Îmi aduc aminte de meciurile de la Fes, aveam emoții mari. Benesova a meritat atunci victoria. Anul următor, în finala cu Brianti nu am putut să joc mai deloc din cauza tracului emoțional.

Dar chiar și așa m-am bucurat de fiecare clipă petrecută la acel turneu. Oamenii au fost simpatici și mereu s-au purtat frumos cu mine. M-am simțit în largul meu la acel turneu și pot să spun că îmi e dor de acele zile”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Ce ar schimba Simona Halep dacă ar juca din nou finala

Simona Halep a vorbit despre ce schimbări ar fi făcut pentru a câștiga finala cu Iveta Benesova: „Daca aș putea să schimb ceva legat de acea finală, ar fi să o joc fără emoții negative. Peste ani am învățat mult din acele momente și cu siguranță m-au ajutat în carieră.

Pasiunea mea pentru tenis a rămas neschimbată! La fel și competivitatea. Sunt încă la fel de competitivă și am aceeași dorință de victorie!”.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la WTA au rămas impresionați de Simona Halep și au evidențiat faptul că românca ține legătura permanent cu antrenorii săi, deși nu a ieșit din casă din cauza pandemiei de coronavirus.

„Halep nu a ieșit pe teren, dar ține legătura zilnic cu antrenorii săi, Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov, și cu cei din echipa sa”, au notat jurnaliștii.

ADVERTISEMENT
„Această pauză competițională m-a ajutat să mă recuperez la picior și mi-a dat posibilitatea să-mi petrec timp cu familia mea, să mă trezesc mai târziu, să văd filme și să gătesc”, a declarat Simona Halep.