Sporturi

Ana Bogdan şi Gabriela Ruse s-au calificat în semifinalele probei de dublu la Monterrey

06.04.2019 | 13:30
Ana Bogdan si Gabriela Ruse sau calificat in semifinalele probei de dublu la Monterrey

Ana Bogdan şi Gabriela Ruse s-au calificat în semifinalele probei de dublu la Monterrey! Chiar dacă au fost eliminate foarte repede din proba de simplu, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse îşi continuă drumul în proba de dublu şi se vor lupta pentru un loc în marea finală de duminică. Jucătoarele noastre s-au calificat în penultimul act după un meci maraton disputat în sferturile de finală.

Ana Bogdan şi Gabriela Ruse sunt în penultimul act al probei de dublu de la Monterrey

Perechea 100% română formată din Ana Bogdan şi Elena Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis organizat în oraşul mexican Monterrey (WTA), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, vineri, după victoria cu 6-4, 1-6, 10-8 în faţa cuplului alcături din Sharon Fichman (Canada) şi Erin Routliffe (Australia).

Ana Bogdan şi Gabriela Ruse s-au impus la capătul unui meci care a durat o oră şi 12 minute de joc, pe un sfârşit de meci destul de dramatic, în care au avut 7-4 în super tiebreak, au fost egalate, au avut apoi 8-7, dar scorul a devenit 8-8, reuşind în cele din urmă punctele victoriei. Cele două jucătoare din România şi-au asigurat un cec de 3.435 dolari şi 110 puncte WTA la dublu.

Ana Bogdan şi Gabriela Ruse pe terenul de tenis de la Monterrey

Ana Bogdan şi Elena Gabriela Ruse au şanse mari să ajungă în finala turneului

În penultimul act al probei de dublu, Ana Bogdan Bogdan şi Ruse le vor înfrunta pe australiencele Monique Adamczak şi Jessica Moore. În proba de simplu, Ana Bogdan, singura româncă direct calificată pe tabloul principal de la Monterrey, a fost eliminată încă din primul tur de către elveţianca Stefanie Voegele, scor 7-6, 6-2, după o oră şi 29 de minute de joc. Gabriela Ruse a acces pe tabloul principal din postura de lucky loser, însă a fost eliminată încă din primul tur de către Garbine Muguruza, scor 6-4, 7-6, după o oră şi 46 de minute de joc.