Sporturi

Incredibil! Jucătoarea română care nu are nicio victorie în 2019. Nici Buzărnescu nu stă mai bine

02.04.2019 | 14:31
Incredibil Jucatoarea romana care nu are nicio victorie in 2019 Nici Buzarnescu nu sta mai bine

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur al turneului de la Monterrey, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, și a rămas fără victorie în 2019. Startul de an dezastruos a scos-o pe sportiva născută la Sinaia din echipa de Fed Cup a României pentru meciul din semifinale cu Franța.

Jucătoarea română Ana Bogdan, fără victorie în cele 7 meciuri jucate în 2019

Mai multe jucătoare române au avut un start de 2019 mai slab, dar Ana Bogdan este singura care a rămas fără victorie. În runda inaugurală a turneului de la Monterrey, ocupanta locului 108 WTA a fost întrecută cu scorul de 7-6 (4), 6-2, după o oră şi 28 de minute de joc, de Stefanie Voegele din Elveţia, locul 98 WTA.

Sportiva în vârsta de 26 de ani va primi 1.925 de dolari şi un punct WTA pentru prezența la Monterrey. Ana Bogdan se află la a șaptea înfrângere în 2019, după ce a mai pierdut în primul tur la Shenzhen, Hobart, Australian Open, Budapesta, Guadalajara și în runda inaugurală a calificărilor de la Miami.

Ana Bogdan în timpul meciului cu Stefanie Voegele de la Monterrey
Ana Bogdan în timpul meciului cu Stefanie Voegele de la Monterrey

Ruse – Muguruza, în primul tur la Monterrey

Nici Mihaela Buzărnescu nu o duce mai bine în acest sezon, ea având o singură victorie din 11 partide jucate în 2019. Singurul succes al revelației de anul trecut a fost înregistrat în primul tur al turneului de la Acapulco, în fața australiencei Daria Gavrilova. Cu toate acestea, Miki și-a păstrat locul în echipa de Fed Cup, dar s-ar putea să fie înlocuită în meciurile de simplu de Monica Niculescu.

Pe tabloul principal de la Monterrey a ajuns și Elena Gabriela Ruse, care a prins un loc din postura de lucky loser. Ocupanta locului 230 WTA a fost învinsă de Kristina Kukova din Slovacia în ultimul tur al calificărilor, dar a beneficiat de retragerea britanicei Heather Watson. Astfel, Ruse va juca în runda inaugurală cu Garbine Muguruza, cap de serie numărul 2 și deținătoarea trofeului.