Life

Ana Morodan vrea să-și deschidă firmă de pompe funebre cu sicrie roz: ”Putem să punem și pene”

Ana Morodan își va deschide în curând o firmă de pompe funebre, dar nu oricum. Își dorește sicrie roz și cu modele inedite, precume pene.
28.11.2022 | 10:05
Ana Morodan vrea sasi deschida firma de pompe funebre cu sicrie roz Putem sa punem si pene
Când vrea Ana Morodan să-și deschidă afacerea. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ana Morodan vrea să dea startul unei afaceri cum nu s-a mai văzut. Cea supranumită ”Contesa digitală” își dorește ca în curând să aibă propria firmă de pompe funebre cu sicrie roz.

Ana Morodan își va deschide o afacere inedită: firmă de pompe funebre cu sicrie roz

Ana Morodan consideră că viitorul său plan va da roade, deoarece ”moartea nu se demodează niciodată”, dar și  pentru că sicriile sale vor fi cu pene, căptușite cu volane roz, cu mătase naturală sau latex.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de conținut s-a gândit și la slogan: ”Veniți cu mine în Paradis”. De altfel, ia în considerare și ideea unor sicrie transparente, precum cel din ”Albă-ca-Zăpada”.

”Moartea nu se demodează niciodată. Oamenii mor și pe recesiune, așa că vreau să fac o firmă de pompe funebre. Toți prietenii mei mi-au spus că e mega inflație!

ADVERTISEMENT

Sloganul vreau să fie «Veniți cu mine în Paradis». Vreau sicrie superbe, căptușite cu volane roz, din tul, cu mătase naturală sau de astea cu latex. Sicrie personalizate, pe roz, pe bordo! Putem să punem și pene!

Vrem să facem și monument vip. Putem face și pentru priveghi, cu dans ceva, că prea e toată lumea pe jelanie la noi! De ce nimeni nu se gândește să înmormânteze pe cineva în sicriu transparent cum e Albă ca Zăpada? (…)”, a declarat Ana Morodan în cadrul emisiunii sale, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Când vrea Ana Morodan să-și deschidă afacerea

”Contesa digitală” a mai precizat că din decembrie vrea să-și pună afacerea pe picioare, dar și că sicriile vor fi făcute ca pentru toate buzunarele. Logo-ul businesseului nu va fi unul trist ci ”un sicriu mic zâmbitor”.

Influencerița a mai transmis și că își dorește ca sicriile să poată fi cumpărate de preoți din orice religie și că i-ar plăcea ca moartea să fie celebrată, dând exemplu tradiția din Mexic.

ADVERTISEMENT

” (…) La mexicani, de exemplu, moartea e doar o trecere (…)”, a mai declarat Ana Morodan, care a mărturisit și că atunci când va pleca din această lume să fie incinerată.

Ana Morodan este una dintre cele mai renumite creatoare de conținut din țară. Din online, ar încasa lunar peste 17.000 de euro. 

ADVERTISEMENT