Life

Ana Porgras de la Survivor România, destănuiri neștiute despre viața ei. Cu ce sechele a rămas de mică

Ana Porgras a făcut câteva confesiuni despre relația cu familia ei, dezvăluind cât de mult a afectat-o divorțul părinților ei când era mică.
19.05.2021 | 13:40
Ana Porgras de la Survivor Romania destanuiri nestiute despre viata ei Cu ce sechele a ramas de mica
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre viața ei personală într-un interviu pentru o revistă cunoscută. Declarațiile ei au luat prin surprindere pe toată lumea, tânăra gimnastă vorbind fără menajamente despre relația cu părinții ei, care s-au despărțit când era mică.

Ana s-a distanțat de tatăl ei după ce părinții au divorțat. Separarea s-a produs în mod natural, sportiva fiind mai atașată de mamă.

ADVERTISEMENT

Această ruptură a afectat-o destul de mult pe brunetă, căci îl îndrăgea foarte mult pe tatăl ei. Așa cum se întâmplă cu mulți copii ai căror părinți merg pe drumuri diferite în viață, aceștia aleg la un moment dat cu cine vor să stea.

Ana Porgras de la Survivor România, despre despărțirea părinților ei

Ana a rămas aproape de mama ei și nu regretă acest lucru. Divorțul părințilo a lăsat sechele adânci în sufletul ei, înțelegând cu greu de ce a fost nevoie ca părinții ei să se despartă.

ADVERTISEMENT

„Am crescut cumva într-un mediu mai rece. Nu am crescut ca un copil normal, într-o familie, să simt dragostea zi de zi. Am rămas cu niște sechele, nu mă apropii ușor de oricine”, a mărturisit Ana Porgras pentru revista Viva!.

Fosta concurentă de la Survivor a spus că relația ei actuală cu tatăl este una bună. Ana a declarat că se vizitează din când în când și vorbesc la telefon să afle ce mai fac și dacă sunt bine.

ADVERTISEMENT

Frumoasa campioană a României la gimnastică a mai spus că din cauza carierei sale a stat departe și de mamă. Cantonamentele au fost ca o armată pentru ea, însă a avut tot timpul susținerea părinților, chiar dacă nu se aflau mereu fizic lângă ea.

S-a retras din gimnastică în anul 2012

„Nu ne vedeam nici când era în țară foarte des. Părinții nu aveau voie să vină foarte des la lot, ne mai influențau, ne cocoloșeau, ne aduceau dulciuri și nu era bine pentru noi.

ADVERTISEMENT

Ne vedeam de două-trei ori pe an. Însă, vorbeam în fiecare zi la telefon. O sunam după antrenamente și îi povesteam tot ce am făcut în ziua respectivă.

Îi ziceam ce mă supără, mă plângeam și mama era cea care mă asculta ore în șir, mai ales când aveam zile mai grele și nu-mi ieșeau exercițiile”, a completat Ana Porgras.

Ana Porgras este una din cele mai bune gimnaste ale României. A fost campioană la bârnă în anul 2010 și mulți și-au pus speranța în ea.

După doi ani de la acel succes, Ana a renunțat la gimnastică șocând o țară întreagă. Motivul pentru care s-a retras a fost epuizarea fizică. Sportiva simțea că nu mai putea continua în lotul feminin, care se pregătise pentru Olimpiada de la Londra în anul 2012.

 

 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”