Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii Fanatik, șocați de alegerea lui Edi cu “Pușcaș, titular”. “E o carte mare”

Selecționerul a ales să înceapă echipa cu George Pușcaș, în locul lui Denis Alibec. Analiștii FANATIK au fost șocați de alegerea lui Edi Iordănescu.
12.09.2023 | 15:57
Analistii Fanatik socati de alegerea lui Edi cu Puscas titular E o carte mare
Selecționerul a ales să înceapă echipa cu George Pușcaș, în locul lui Denis Alibec. Analiștii FANATIK au fost șocați de alegerea lui Edi Iordănescu.
ADVERTISEMENT

România joacă cu Kosovo marți, 12 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Înaintea duelului din preliminariile pentru Campionatul European, selecționerul a ales să înceapă echipa cu George Pușcaș ca atacant, în locul lui Denis Alibec. Analiștii de la FANATIK au fost șocați de alegerea lui Edi Iordănescu.

Analiștii Fanatik, șocați de alegerea lui Edi Iordănescu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, analiștii emisiunii au fost șocați de alegerea lui Edi Iordănescu. Selecționerul va începe echipa din meciul contra kosovarilor cu George Pușcaș titular, în locul lui Denis Alibec. Viziunea lui Iordănescu a ridicat multe semne de întrebare și creat și mai multe discuții.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea cred că e surprinsă. Este un alt tip de atacant. Nu cred că l-ar fi schimbat pe Alibec, doar în ideea asta de că își dorește un atacant mai exploziv. Poate o fi Denis puțin obosit.”, a spus Florin Gardoș, despre alegerea lui Edi Iordănescu.

Robert Niță propune ca Bîrligea să înceapă meciul cu Kosovo. Motivul fiind acela al diferenței dintre forma fizică și frecvența meciurilor dintre cei doi: “Dacă ne luăm după raționamentul invocat. Și anume talie, forță, agresivitate, poate vrea și alt tip de jucător.

ADVERTISEMENT

Dar eu dintre Bîrligea și Pușcaș, l-aș alege pe Bîrligea. Pentru că joacă meci de meci la CFR, a jucat în cupele europene și ar trebui să debuteze. Că altfel, la ce l-a mai chemat. Până la urmă și Alibec este peste Pușcaș, peste Bîrligea. A jucat la Farul, e mai tehnnic. Doamne ajută să dea Pușcaș hat-trick.”

“Se gândește la exeperiență, după cele 30-40 de selecții pe care le are. Pe Bîrligea l-a chemat pentru atmosferă. Edi pariază acum pe Pușcaș. Dacă îi iese e bine, dacă nu, o să suporte consecințele.”, a fost încercarea lui Alin Buzărin de a găsi un motiv întemeiat pentru alegerea lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Și Bănel Nicoliță s-a arătat surprins de decizia făcută de Edi Iordănescu. La FANATIK SUPERLIGA, analistul susține că Alibec ar fi rămas o variantă mult mai bună și pentru meciul cu Kosovo: “E o bombă pentru toată lumea. Nu am nimic cu Pușcaș, dar l-aș fi preferat pe Alibec.”

George Pușcaș, titular în România – Kosovo! Ce schimbări face Edi Iordănescu în primul “11”

“Vă dau bomba de acum 30 de secunde, care mi-a venit pe surse? Țineți-vă bine! George Pușcaș va fi titular în locul lui Alibec în această seară! Edi Iordănescu crede că aduce talie și forță pentru că kosovarii sunt foarte puternici și va juca în repriza a doua cu Alibec.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu se gândește foarte serios, în proporție de 80% a luat decizia, George Pușcaș va fi titular în locul lui Denis Alibec. Deci bomba zilei, acum mi-a mai venit o informație, care îmi spune nu 80%, ci 100%, și îmi confirmă și Cristi Coste.

Asta e bomba pe care o pregătește Edi, George Pușcaș, ‘Ileana Cosânzeana’, va fi titular în locul lui Alibec, care va intra în repriza a doua. Lăsând gluma la o parte, a decis Edi să meargă pe Pușcaș pentru forță, deoarece kosovarii sunt foarte puternici”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția analiștilor după alegerea lui Edi Iordănescu: "Pușcaș titular cu Kosovo"

ADVERTISEMENT