Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii Fanatik SuperLiga, profeții pentru campioana României din 2024: ”Să vedeți Rapidul și Craiova”

FCSB pare că nu va avea prea mari emoții în acest sezon când vine vorba de lupta la titlu, însă CFR Cluj, Rapid București și Universitatea Craiova sunt de altă părere.
30.12.2023 | 12:13
Analistii Fanatik SuperLiga profetii pentru campioana Romaniei din 2024 Sa vedeti Rapidul si Craiova
Analiștii Fanatik SuperLiga, profeții pentru campioana României din 2024: ”Să vedeți Rapidul și Craiova”
ADVERTISEMENT

În aceste condiții, cele trei formații au promis o campanie transferuri stelară, în speranța că formația lui Gigi Becali va fi ajunsă din urmă și depășită în play-off. Cine va câștiga, însă, din lupta aceasta dintre FCSB, CFR, Rapid și Craiova? Analiștii FANATIK SUPERLIGA au încercat să ofere un răspuns într-un dialog cu moderatorul emisiunii, Horia Ivanovici.

Analiștii Fanatik SuperLiga, profeții pentru campioana României din 2024

”Băieți, o profeție, cine la titlul până la urmă?”, a fost invitația făcută de Horia Ivanovici. Primul care a răspuns, cu jumătate de gură, a fost Vivi Răchită. Așadar, fostul fundaș al Stelei o vede pe FCSB favorită la titlu, însă nu ar băga mâna în foc că acest lucru se va întâmpla, în contextul în care punctele se înjumătățesc în play-off.

ADVERTISEMENT

A urmat răspunsul rapidistului Robert Niță, care a transmis sincer: ”FCSB are prima șansă, din păcate”. Cu toate acestea, Rapidul nu pare momentan ieșită din cursa pentru titlu, mai ales că patronul Dan Șucu a promis că va băga mâna adânc în buzunar și va transfera mai mulți jucători de top. Rapidiștii par că s-au îndrăgostit de filiera albanezo-kosovară a fotbalului, acolo de unde transferă pe bandă rulantă.

Desigur, răspunsul ”Cobrei” Adrian Ilie nu a surprins pe nimeni, stelistul fiind convins că formația lui Gigi Becali va spulbera pe toată lumea în acest an. ”Tot FCSB. A zis și Gigi înainte, ei sunt pe primul loc, ăilalți o să termine pe 2-3”, a punctat Adrian Ilie. Interesant, moderatorul emisiunii Horia Ivanovici a avut o altă părere.

ADVERTISEMENT

”O să vedeți voi și Rapidul și Craiova ce va fi. Să țineți minte. Mai vorbim. Băieți, nu-i greu deloc. FCU Craiova era o echipă care era pe ultimul loc la baraj, acu prins trei victorii, patru, sunt la 3-4 puncte de play-off. Despre ce vorbim”, a punctat Horia Ivanovici, fiind completat de scepticul Robert Niță, cel care nu crede că FCSB poate să piardă în play-off prea multe meciuri.

”Da, dar după ce se înjumătățesc punctele joacă ălea din față între ele. Pierde FCSB de 3 ori în play-off?”, s-a întrebat, retoric, Robert Niță. ”Da, dar mai sunt 9 etape din sezonul regular, tată”, a replicat Horia Ivanovici. Concluzia a tras-o tot Adrian Ilie, la fel de retoric: ”Și cine-i bate pe FCSB?”.

ADVERTISEMENT

Desigur, și-a expus punctul de vedere și jurnalistul Andrei Vochin, însă într-un mod ironic. ”Echipa care va termina pe locul 1 la finalul sezonului de play-off”, a explicat Vochin, lăsând să se înțeleagă că nu dorește să se pronunțe în această chestiune. Horia Ivanovici a gustat gluma, însă l-a anunțat pe Vochin că este pus pe lista de transferuri în 2024.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Lupta la titlu, analizată la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT