Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiza lui Anghel Iordănescu după FCSB – CFR Cluj: „Gigi Becali l-a învins pe Mandorlini”

Anghel Iordănescu a analizat din punct de vedere tactic partida FCSB - CFR Cluj. Fostul selecționer este de părere că Gigi Becali a câștigat lupta, dar nu și războiul.
07.08.2023 | 15:50
Analiza lui Anghel Iordanescu dupa FCSB  CFR Cluj Gigi Becali la invins pe Mandorlini
Anghel Iordanescu “Gigi Becali L-A INVINS pe Mandorlini!”, colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB – CFR a atras toate privirile în etapa cu numărul 4 a Ligii I. Anghel Iordănescu a urmărit cu atenție primul meci al roș-albaștrilor în Ghencea și îi dă credit lui Gigi Becali pentru victoria echipei sale contra rivalei din Cluj, scor 1-0.

Gigi Becali, triumfător în fața defensivei italiene

“Dacă tot ați ajuns la Becali, tot se spune că Becali l-a învins pe italian, pe Madorlini. Dar este o victorie de etapă, o victorie la început de drum. Pentru că sunt sigur că Neluțu Varga va continua să aducă jucători, iar italianul își va face datoria, mă refer la Madorlini”, a declarat Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut o posesie de 66%, în timp ce CFR a reținut balonul pe 34% din partidă. 2 contra unul este raportul șuturilor la poartă în favoarea gazdelor și 6-5 în ceea ce privește șuturile spre poartă. FCSB a câștigat și duelul lovitorol de colț, 5-0.

Chiricheș, asul din mânecă pentru FCSB

Întors din Italia în această vară, Chiricheș a scăpat fără gol din duelul cu CFR. Deși a avut anumite ezitări, căpitanul naționalei a ținut bine linia de fund, iar, alături de Dawa, i-au asigurat lui Târnovanu un meci fără incidente. Chiricheș a primit un galben în minutul 8.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că, în ceea ce îl privește pe Chiricheș, va crește de la joc la joc. Competiția noastră nu este la cel mai inalt nivel, iar rezultatele se văd în Europa. Chiricheș nu va avea probleme, își va reveni complet și sper să fie util echipei naționale.

De Djokovic aud că este un om profesionist, ieri nu m-a impresionat cu nimic. Într-adevar, dă stabilitate, în momentele grele, alături de Șut, închide apărarea și poate să dea liniște apărării lui Gigi Becali”, a declarat Iordănescu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Chiricheș și Djokovic sunt două dintre transferurile reușite de FCSB în această vară. Croatul a venit la echipa lui Gigi Becali liber de contract, după un sezon petrecut în Arabia Saudită la Al Raed. Croatul a făcut carieră la CFR Cluj și a adunat 5 sezoane în tricoul alb-vișiniu.

Djokovic, alături de Olaru și Șut reprezintă noua linie mediană a FCSB-ului. Abordarea defensivă a roș-albaștrilor din acest start de sezon pare să dea roade. Sunt primii în Liga I cu maxium de puncte, după 4 victorii consecutive și doar 2 goluri primite.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea de sport numărul 1 în România, se vede LIVE doar pe FANATIK.RO în fiecare luni, mați și vineri, de la 10:30, iar apoi în premieră, în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Becali l-a invins pe Mandorlini

ADVERTISEMENT