Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs manifest după FCSB – CFR Cluj 1-0: “Nota 10! Seară de poveste”

FSCB - CFR Cluj 1-0 s-a jucat pe stadion plin, lipsit de incidente. Horia Ivanovici a tras concluziile după o seară perfectă în Ghencea pentru roș-albaștrii.
07.08.2023 | 11:49
Horia Ivanovici discurs manifest dupa FCSB  CFR Cluj 10 Nota 10 Seara de poveste
Horia Ivanovici, concluzie după FCSB - CFR Cluj 1-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a analizat în detaliu cele întâmplate în FCSB – CFR Cluj 1-0. Moderatorul FANATIK SUPERLIGA a lăudat organizatorii, dar și spectatorii, la finalul unui eveniment fără incidente în care toată lumea s-a bucurat de spectacolul fotbalistic.

Horia Ivanovici laudă Jandarmeria după FCSB – CFR Cluj, un meci de risc maxim, dar lipsit de incidente

“O seară de poveste pentru steliști atât în teren cât și în tribune. Cel mai bun start de sezon din ultimii ani. Două victorii în Conference League, 4 victorii în SuperLigă. O seară de povestit nepoților. Lăsând la o parte faptul că a fost un spectacol total în tribune și un meci bun spre foarte bun, pe lângă toate aceste lucruri vreau să felicit jandarmeria.

ADVERTISEMENT

În mod normal îi criticăm, dar a venit momentul ca astăzi ,de la pupitrul FANATIK SUPERLIGA, să felicităm jandarmeria, îi felicit, pe ei, ca instituție. Niciun incident la un meci de risc maxim, așteptat cu sufletul la gură de atâția oameni. Jos pălăria, așa trebuie să se comporte instituțiile statului român. Vorbim de normalitate”.

Tensiunea a fost la cote maxime înainte de debutul FCSB-ului în Ghencea. Exista riscul ca situația să degenereze după ce fanii CSA au amenințat sabotarea evenimentului. La partidă au fost prezente forțe de ordine impresionante care au ținut situația sub control.

ADVERTISEMENT

“Nu bat niciun apropo la CSA și FCSB. Și dacă era invers, dacă CSA avea 20 de mii de oameni, la fel aș fi procedat. Nu a fost niciun om lovit, nu a fost niciun incident. Iată că se poate să fim civilizați, să ne bucurăm de fotbal.

Atenție, nu e victoria lui Gigi Becali, așa cum nu este nici înfrângerea lui Talpan. Nu este victoria peluzei Nord, așa cum nu e nici înfrângerea peluzei Sud. Este victoria suporterului”a declarat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

28.519 de spectatori au fost prezenți la FCSB – CFR Cluj 1-0

FCSB a avut un debut de vis pe Ghencea. Împinsă de la spate de către un stadion umplut până la refuz, roș-albaștrii au luat cele trei puncte grație reușitei lui Compagno. Italianul a marcat unicol gol al meciului din penalty și a ridicat arena în picioare.

“Ar fi fost o crimă ca acest stadion superb să găzduiască meciuri cu o mie, două mii de oameni în Liga a 2-a. Nu sunt ironic la adresa CSA, așa e în Liga a 2-a. Probabil dacă CSA va ajunge să joace în Liga 1 probabil că vom vedea meciuri cu 10-15 mii de oameni, sau poate și mai mulți.

ADVERTISEMENT

Nu e victoria nimănui, nu e înfrângerea nimănui, nu vorbim despre frații care se ceartă. Este victoria fotbalului! Este victoria suporterilor, victoria oamenilor care au venit pe un stadion minunat să facă spectacol, fotbalul este pentru oameni!”a declarat Horia Ivanovici.

Emisiunea de sport numarul 1 în România, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, poate fi urmărită LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Dacă ai ratat live-ul, poți urmări emisiunea în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici, discurs manifest dupa FCSB - CFR 1-0

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: