Life

Anamaria Prodan a șters toate urmele existenței lui Laurențiu Reghecampf din viața ei! Impresara, decizie radicală după divorț

Anamaria Prodan a făcut curățenie în casă și a scăpat de tot ceea ce îi amintea de trecut. Impresara nu mai are niciun fel de tablou cu Laurențiu Reghecampf.
07.12.2022 | 11:46
Anamaria Prodan a sters toate urmele existentei lui Laurentiu Reghecampf din viata ei Impresara decizie radicala dupa divort
Anamaria Prodan, decizie importantă după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu mai vrea să-l vadă pe Laurențiu Reghecampf nici în poze. Vedeta a aruncat toate imaginile pe care le avea cu antrenorul.

Anamaria Prodan a șters urmele lui Reghe din casă

După o iubire ce părea pe viață, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat cu scandal. Antrenorul și-a făcut o altă familie, se bucură de fiul său și al Corinei Caciuc, Liam, iar impresara se concentrează pe copiii săi și pe afaceri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă era „soarele ei”, după toate evenimentele care s-au întâmplat între ei în ultimul an, mai ales că în urmă cu câteva luni au fost și protagoniștii unui scandal violent ce a avut loc în plină stradă, Anamaria Prodan nu vrea să-l mai vadă pe antrenor nici măcar în poze.

Conform Antena Stars, impresara a aruncat toate tablourile din casă în care apărea împreună cu încă soțul său, ștergând astfel, toate urmele trecutului.

ADVERTISEMENT

De altfel, într-un interviu acordat pentru sursa menționată anterior, fiica Ionelei Prodan a mărturisit că, în ciuda faptului că ar fi dispusă să-și dea și un rinichi pentru cei pe care îi iubește, i s-a întâmplat să fie trădată.

„Într-o viață, sunt sute (n.r oameni care au trădat-o), dar se sita se cerne întotdeauna și rămân doar cei care trebuie”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu au comentat decizia Anamariei Prodan

Pentru că informația a fost difuzată în cadrul emisiunii Showbiz Report, Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu au comentat decizia celebrei impresare. Astfel, ei s-au întrebat ce a determinat-o să arunce imaginile, dar să păstreze numele de familie al lui Laurențiu Reghecampf chiar și după despărțire.

Totodată, cei doi au făcut și glume pe seama „urmelor” pe care antrenorul le-a lăsat în casa în care a locuit cu fiica Ionelei Prodan.

ADVERTISEMENT

În timp ce Andrei Ștefănescu s-a întrebat dacă „erau urme de urs”, iubitul Ramonei Olaru a făcut o remarcă neașteptată.

„Ce vrei tu sa spui, că erau urme de labă?”, a întrebat Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT