Life

Anamaria Prodan neagă informația privind decizia divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf: ”Avocatul meu nu știa nimic”

Anamaria Prodan a oferit o primă reacție după informația apărută în spațiul public referitoare la decizia divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf.
20.11.2022 | 17:53
Anamaria Prodan neaga informatia privind decizia divortului dintre ea si Laurentiu Reghecampf Avocatul meu nu stia nimic
Anamaria Prodan, prima reacție după informația privind decizia divorțului de Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a fost de-a dreptul șocată în momentul în care a aflat despre informația care făcea înconjurul presei.

Anamaria Prodan, prima reacție după informația privind decizia de divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf

Este vorba despre știrea conform căreia Judecătoria de la Buftea ar fi admis cererea de divorț depusă de cei doi soți și de asemenea, ar fi stabilit și pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf urma să i-o plătească impresarei.

ADVERTISEMENT

Știrea apărută în spațiul public mai arăta și că instanța ar fi fost de acord cu programul de vizită propus de antrenor, decizia nefiind însă una definitivă.

Anamaria Prodan în schimb are o cu totul altă poveste. Aceasta susține că decizia de divorț apărută în spațiul public nu este una oficială, iar nici avocatul ei nu știa despre o astfel de hotărâre.

ADVERTISEMENT

De asemenea, impresara nu a înțeles nici cum a reușit să afle presa din România o decizie dintr-un dosar ținut secret.

“Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic?”, a dezvăluit impresara, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Despre decizia apărută în presă, Anamaria Prodan spune că aceasta nu este motivată. De abia în momentul în care lucrurile vor fi oficiale, iar ea și copiii vor putea să vadă motivarea, atunci vor decide dacă vor mai avea sau nu cale de atac.

Anamaria Prodan își dorește să divorțeze cât mai repede

De asemenea, impresara a mai povestit celor de la playtech.ro că își dorește să scape cât mai repede ”de acest calvar”, iar divorțul să se finalizeze într-un timp cât mai scurt.

ADVERTISEMENT

”Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură. Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa.

Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc”, a mai completat impresara.

Anamaria Prodan spune și că de abia în momentul în care procesul de divorț va lua sfârșit cu totul, atunci, alături de copiii săi, impresara va ieși să dea o declarație publică referitoare la toate cele întâmplate.

Amintim faptul că în urmă cu aproape două luni de zile, impresara și antrenorul au fost protagoniștii unui eveniment cât se poate de violent.

De asemenea, de când s-a aflat că divorțează, aceștia au lansat acuzații dure unul la adresa celuilalt

ADVERTISEMENT