Life

Anamaria Prodan, anunţ surpriză: „Facem şi nuntă regală”

Anamaria Prodan a dezvăluit că este gata să se căsătorească din nou. Impresara plănuiește să facă nunta cu iubitul arab, așteaptă doar finalizarea divorțului.
31.03.2022 | 20:33
Anamaria Prodan anunt surpriza Facem si nunta regala
Anamaria Prodan își dorește o nuntă regală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan pare să se afle într-una dintre cele mai prospere perioade ale vieții sale. Impresara a dezvăluit recent că se iubește cu un șeic arab, iar seara trecută a fost la un eveniment important din Dubai, organizat chiar de casa regală. Vedeta a mărturisit că plănuiește să se căsătorească din nou, însă așteaptă definitivarea divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a făcut marele anunț. Își dorește să facă nuntă regală cu iubitul arab

Pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a publicat mai multe fotografii de la un eveniment de mare importanță din Dubai. Acest lucru nu este de mirare, ținând cont că impresara se iubește acum cu un șeic de origine arabă.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a oferit un interviu pentru Antena Stars și a declarat că așa și-ar dori să arate și nunta sa. Vedeta visează ca la marele eveniment să aibă numai invitați de seamă.

Mai mult, ea a afirmat că singurul impediment este că încă nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf și așteaptă ca procesul să se încheie.

ADVERTISEMENT

Impresara nu își dorește să rămână prea mult timp la statutul de femeie liberă și vrea să se căsătorească cu bărbatul despre care spune că i-a adus fericirea.

„Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această… După care facem și nuntă regală”, a dezvăluit Anamaria Prodan. 

ADVERTISEMENT

Ce spune Anamaria Prodan despre relația cu bărbatul de origine arabă: „E dintr-o altă lume”

Când vine vorba despre bărbatul care i-a cucerit inima, Anamaria Prodan spune că este unul special. Impresara a mărturisit că o respectă mult și că până în acest moment apropierea maximă dintre ei este reprezentată de îmbrățișări.

„E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat. Mă ia în brațe de fiecare dată și atât.

ADVERTISEMENT

Sunt niște reguli pe care o femeie le impune. Și un bărbat, dacă vrea ceva serios, le înțelege”, a adăugat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT