Life

Anamaria Prodan a oferit noi detalii despre șeicul arab: „Sunt la alt nivel”

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre bărbatul de origine arabă care a făcut-o să-l uite pe Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara despre posibilitatea de a se muta împreună?
23.03.2022 | 23:47
Anamaria Prodan a oferit noi detalii despre seicul arab Sunt la alt nivel
Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre noul bărbat din viața ei. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce în urmă cu câteva zile Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță” că ar putea avea un nou iubit, impresara a făcut noi declarații despre bărbatul misterios.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre șeicul arab. Cât de avansată este relația lor?

Anamaria Prodan se află, în prezent, în Emiratele Arabe. Zilele trecute, (încă) soția lui Laurențiu Reghecampf a publicat o imagine în care apare la brațul unui șeic. Fotografia a fost surprinsă în biroul de lux al acestuia, iar fanii au presupus că este chiar bărbatul despre care impresara a vorbit anterior.

ADVERTISEMENT

Pentru publicația Click, Anamaria Prodan a recunoscut că are, într-adevăr, o nouă relație, despre care spune că o face foarte fericită. Cu toate acestea, cunoscuta impresară nu vrea să se mute de acasă până când nu se va finaliza divorțul.

„E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!

ADVERTISEMENT

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt nivel. Și voi anunța totul mândră cât de curând.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dispusă să poarte vălul islamic

În podcast-ul „Fiță cu Adiță”, frumoasa blondină a oferit mai multe detalii despre bărbatul misterios din viața ei. Cu toate că nu are de gând să-i dezvăluie identitatea până când nu va fi, oficial, o femeie divorțată, a lăsat să se înțeleagă faptul că este îndrăgostită nebunește.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de origine arabă se ridică la standardele impresarei și spune despre acesta că este „un om cu demnitate”, un aspect foarte important pentru ea. Cu toate că este atrasă de el, Anamaria Prodan nu uită să fie rațională și se gândește, înainte de toate, la binele copiilor săi.

„Fluturi în stomac are el în mesaje. Eu sunt rațională. Sunt un om care a gândit întotdeauna cu capul, chiar și atunci când inima a luat foc. Și dacă îmi place foarte, foarte tare de cineva trebuie să fie la standardul meu.

ADVERTISEMENT

 Și chiar dacă sunt îndrăgostită nebunește… dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț sau iubit, dacă nu îmi iubește copiii, dacă eu simt că nu va face orice pentru copiii mei… n-are nicio șansă. Așa a fost și cu Reghecampf.”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

În plus, Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că pentru bărbatul iubit ar putea să poarte hijab. Este vorba despre vălul islamic, care face parte din cultura arabă, și cu care femeile își acoperă părul.

„Dacă ar fi să se întâmple chestia asta, da, am să port. Nu acoperită toată pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o formă de respect. Cred că a venit vremea să schimb destinul meu, să trăiesc eu, am 50 de ani.

Eu mi-am ales bărbații în viață. Niciodată ei pe mine. Consider că atunci când te alege un bărbat nu e bine.”, a adăugat impresara.

ADVERTISEMENT