Fotbal intern

Anamaria Prodan le dă replica fanilor dinamoviști: „Nu sunt angajata vreunei echipe”

21.09.2020 | 13:25
Anamaria Prodan le da replica fanilor dinamovisti Nu sunt angajata vreunei echipe
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan le dă replica fanilor dinamoviști, după ce suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au acuzat-o că s-a implicat în trecerea lui Cătălin Straton la FCSB. Portarul pe care Contra nu l-a mai dorit la Dinamo a semnat cu formația lui Toni Petrea un contract valabil timp de două sezoane.

Straton a debutat deja la FCSB în meciul câștigat de roș-albaștri cu 3-0 contra celor de la FC Argeș, și are toate șansele să fie titular și în meciul cu Slovan Liberec, care se va juca joi în Europa League.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști nu sunt deloc încântați de mișcarea pe care clubul a ales să o facă atunci când l-a lăsat pe Straton să plece la rivali, doar în schimbul ultimelor două salarii ale portarului. „Câinii” au trimis săgeți către conducerea clubului, dar au atacat-o și pe Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan le dă replica fanilor dinamoviști. De ce au acuzat-o „câinii”

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan nu sunt de acord cu decizia clubului de a-l lăsa pe Cătălin Straton să plece liber de contract chiar la rivala FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanii consideră că este o greșeală ca Dinamo să îi lase pe roș-albaștri să profite de pe urma deciziei lui Cosmin Contra de a nu se mai baza pe portar și trimit săgeți atât către Anamaria Prodan, pe care o bănuiesc că s-a implicat în afacere.

Prin mesajul postat pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan, dinamoviștii compară situația lui Straton cu cea a lui Harlem Gnohere, lăsat și el să plece la FCSB. Atunci, s-a vorbit despre o posibilă implicare a lui Mircea Rednic în vânzarea „Bizonului”.

ADVERTISEMENT

„Cei care au în mâini soarta lui Dinamo ar trebui să țină cont și de unele sensibilități ale suporterilor. Dacă lingușitoarea Ana Maria Prodan a avut o influență în tranzacția asta, este cu atât mai urât. Să nu uităm că Mircea Rednic și-a pierdut jumătate din credit în ochii suporterilor, pentru o mișcare asemănătoare (transferul lui Gnohere). Tot pe mâna Medusei”, au scris cei din PCH pe pagina lor.

https://www.facebook.com/PeluzaCatalinHildan/posts/3755220894561012?__cft__[0]=AZX_e-yTG7-ipnugFp1cTolYTs5OOXL150vDUBMv0MOs89oX2ZBVOwRNHvsZsFF70aDy_enebvmOjZ4hKlWrIy_SK23yBPUKZXrfn5S5U9cEYPph0x5tC5ozYhr0Z61amAAXvjubx2KhcmHVp5SVJkRZncUKlYcZbQfFBk7mq7YWp0MxPaHSDshWTrhN_svu1vw&__tn__=%2CO%2CP-R

ADVERTISEMENT

Replica impresarei a venit rapid

Anamaria Prodan nu a așteptat prea mult înainte să explice rolul pe care l-a avut în transferul lui Straton la FCSB și a menționat că nu ține cont de numele cluburilor alături de care lucrează, ci vrea doar să își facă meseria.

„Despre acest subiect nu am ce să comentez… Nu intru în polemici cu nimeni. Eu sunt manager și îmi fac meseria oriunde! Eu nu am contract cu o singură echipă! Și nici nu sunt angajată la o echipă! Sunt profesionistă.

Sunt exact ca un jucător. Oriunde merge face performanța. Numele meu trebuie sa fie perfect la orice echipa. La fel și al jucătorilor mei”, a spus Anamaria Prodan, conform Prosport.

Cătălin Straton a semnat cu FCSB după ce Cosmin Contra l-a anunțat că nu se mai bazează pe serviciile lui. El a fost adus pentru a-i ajuta pe Dennis Man și compania, în condițiile în care titularul Andrei Vlad este bolnav de coronavirus, iar echipa stătea doar în tânărul de 19 ani, Răzvan Ducan.

Dinamoviștii se iau și de Iorga: „E omul lui Negoiță”

Tot în aceeași postare, fanii dinamoviști critică decizia conducerii de a-l păstra în club pe Marius Iorga. Aceștia îl acuză pe oficial că ar fi omul lui Ionuț Negoiță și susțin că nu este păstrat în club pentru că ar fi competent.

„Este vorba despre o altă greșeală pe care nu o putem trece cu vederea: păstrarea lui Marius Iorga în Club. Omul lui Negoiță și mâna dreaptă a lui Bălănescu, fost reporter pe la Digi. Păi degeaba te descotorosești de Bălănescu, dacă păstrezi în club umbra lui.

Și nicidecum nu este păstrat pe criterii de competență, ci pe criterii de lins picioare și pupat mâini ale noilor stăpâni. De când au venit primii spanioli, Iorga s-a pus la dispoziția lor ca șofer. I-a plimbat peste tot, le-a arătat orașul și le-a șoptit la ureche cine ar trebui să plece din club. Așa a fost îndepărtat Dănciulescu, despre care spaniolii nu știau nimic, nici de bine, nici de rău.

Să nu ne cereți să tăcem când sunt lucruri importante de spus. Nu ne vom opri până când nu va dispărea din club orice urmă și influență a celor care au dus Dinamo până la marginea prăpastiei. Și dacă vor continua presiunile din partea lui Iorga pentru ca aceste rânduri să fie șterse, vom reveni și cu unele detalii despre comisioane și alte mânării prin care Dinamo a fost sufocată.

Unii cred că odată cu mutarea de la Rin, vom scăpa de lipitori. Nu e chiar așa. Spaniolilor li s-a explicat că Iorga nu mai are ce căuta la Dinamo, nici măcar ca șofer. Răspunsul acționarului majoritar a fost “pe Iorga ne-am gândit să-l păstrăm””, au adăugat fanii dinamoviști.

Marius Iorga a fost numit șeful departamentului de scouting la Dinamo în 2017 și a fost acuzat în dese rânduri de către fanii dinamoviști că își urmărește interesele personale, nu pe cele ale clubului.

ADVERTISEMENT