Life

Ce a făcut Anamaria Prodan de onomastica sa și a mamei sale, regretata Ionela Prodan: ”După ce mami a murit n-am mai petrecut”

Anamaria Prodan, la fel ca și regretata sa mamă, cântăreața Ionela Prodan, se sărbătoreau de Sfântul Ioan, onomastica lor prilejuind petreceri fabuloase.
08.01.2022 | 12:47
Ce a facut Anamaria Prodan de onomastica sa si a mamei sale regretata Ionela Prodan Dupa ce mami a murit nam mai petrecut
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a mărturisit că, de când a murit mama ei, regretata Ionela Prodan încetând din viață acum aproape patru ani, onomastica sa nu mai este prilej de petreceri fastuoase. Iar acum acesta, de Sâfntul Ioan, a fost extrem de ocupată.

Ce a făcut Anamaria Prodan de onomastica sa și a regretatei sale mame

Plecată din România, la Abu-Dhabi, Anamaria Prodan a mărturisit pentru FANATIK că în ziua de Sfântul Ioan a avut o serie de întâlniri cât se poate de importante. ”Nu am timp să petrec, sunt în câteva meetinguri, trebuie să văd ce se va mai întâmpla și în România, în fotbal, nu prea am timp”, ne-a spus Anamaria Prodan, din Abu-Dhabi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea însă, faptul că poartă numele de Ionela, la fel ca și mama sa, pare să nu fi fost uitat de amicii ei apropiați, unii dintre aceștia având grijă să o surprindă, spre seară, cu câteva cadouri.

„După ce mami a murit n-am mai petrecut așa cum petreceam în trecut de Sfântul Ioan. Nu mai este cum era, marea petrecere era a mamei mele. Pentru mama era cea mai frumoasă sărbătoare. Se strângeau toți cântăreții de muzică populară sau muzică ușoară, toți prietenii mamei și era așa un festival, era foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Nu-mi doresc nimic, am tot ce îmi doresc. Am primit acum cinci minute un parfum superb”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post de televiziune, citat de Wowbiz.

Anamaria Prodan, îndemnată în vis de mama ei să depășească divorțul

Anamaria Prodan susține că și acum, la aproape patru ani de la momentul în care Ionela Prodan s-a stins din viață, mai are o legătură specială cu mama sa, iar aceasta îi apare, uneori, în vise pentru a o îndruma și consola.

ADVERTISEMENT

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!’. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau’ tuturor lecția despre familie și despre demnitate”, a precizat Anamaria Prodan pentru FANATIK acum câteva luni, atunci când divorțul ei de Laurențiu Reghecampf a devenit o certitudine.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan se întoarce în România pentru divorț

Anamaria Prodan este plecată, de câteva săptămâni bune, din România, ea petrecându-și Sărbătorile de Iarnă în însoritul Dubai și în emiratele din jurul însoritului și bogatului stat arab.

De altfel, explica ea cu ceva vreme în urmă, acolo vrea să se stabilească pentru totdeauna, România să fie, în fapt, o destinație de vacanță sau una de afaceri. Cu toate acestea, pe 7 februarie 2022, Anamaria Prodan va fi, cel mai probabil, înapoi în România pentru a se prezenta în fața magistraților în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

Conform informațiilor făcute publice de Anamaria Prodan, procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf va avea și o parte legată de partajul averii pe care o au cei doi – chiar dacă impresara susține că tot ce are este mștenire de la mama sa și investițiile ei financiare provenite din această sursă -, dar și o parte legată de custodia copilului pe care îl au împreună.

ADVERTISEMENT