Life

Anamaria Prodan, părere tranșantă despre Eva Măruță și filmul ei! Ce sfaturi îi dă puștoaicei

Anamaria Prodan a vorbit, pentru FANATIK, despre Eva Măruță și suferința care i-a fost produsă după ce a dat lovitura cu filmul Tati, Part-Time.
30.01.2024 | 12:30
Anamaria Prodan parere transanta despre Eva Maruta si filmul ei Ce sfaturi ii da pustoaicei
Anamaria Prodan o susține din tot sufletul pe Eva Măruță / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eva Măruță a fost pusă, de unii, la stâlpul infamiei pentru că are un rol principal în comedia Tati, Part-Time. Acuzată că a ajuns să joace pentru că îi are ca părinți pe Andra și pe Cătălin Măruță, fetița a fost criticată dur pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan o susține pe Eva Măruță

Anamaria Prodan a reacționat ferm când a văzut la ce tratament a fost suspusă Eva Măruță. Și, pentru FANATIK, a dezvăluit că îi este alături fiicei lui Cătălin Măruță. Ba chiar, ne-a dezvăluit impresara, are să îi dea și câteva sfaturi, unele pe care i le-a dat și lui Bebe în momente grele.

ADVERTISEMENT

”Asta e o mizerie, și mă refer la ceea ce a pățit. I-am spus și Evei, le-am spus și copiilor mei. Nu trebuie vreodată, pe pământul ăsta, nici curiozitatea, nici altceva, să îi pună să aplece urechea sau ochii la comentarii. Cine are timp de comentarii pe Internet sunt niște looseri.

Unii care în viața lor nu au putut și nu vor putea să facă ceva. Este efectul de looser, care stă sub pod, are acces la internet și își revarsă frustrarea și neputința. Nu au nicio importanță însă părerile altora”, spune Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ne-a mai spus Prodanca, felul în care a fost tratată Eva Măruță a revoltat-o. Mai ales că, deși recunoaște că nu e expertă, filmul în care joacă puștoaica i-a plăcut. Iar rolul făcut de Eva Măruță l-a caracterizat ca fiind fabulos, ea descurcând-se, în opinia Anamariei Prodan, fabulos.

Anamaria Prodan, despre filmul în care joacă Eva Măruță: ”Am avut o bucurie incredibilă”

Anamaria Prodan ne-a recunoscut că, de curiozitate, a mers la cinema să vadă filmul Tati, Part-Time. Iar acolo, spune ea, a rămas impresionată de felul în care Eva Măruță și-a demonstrat talentul cu care a fost înzestrată. De aceea, de altfel, are doar cuvinte de laudă pentru fiica Andrei.

ADVERTISEMENT

”Nu e treaba mea, nici nu sunt expertă să spun cine și cum joacă. Dar m-am dus de curiozitate să văd filmul cu Eva Măruță. Am avut o bucurie incredibilă și eu și Bebe. Și zic asta pentru că această fetiță este nu talentată, este ceva fabulos.

Este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei. Fetița asta a luat tot, dar tot, ca un burete, de la ambii părinți și de la familia Andrei. Și va străluci cu siguranță, toată viața ei”, ne-a spus Anamaria Prodan despre Eva Măruță.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care o critică are însă cuvinte grele. Iar Anamaria Prodan a identificat și motivul pentru care Eva Măruță a fost atât de criticată și atacată în mediul online. Dar, spune ea, poate să îi dea un singur sfat, unul pe care i l-a dat și lui Bebe acum ceva vreme.

”Toți neaveniții ăștia, toți tâmpiții ăștia care au comentat, efectiv s-au urcat pe spatele unei fetițe care e vedetă. Ca să le apară numele în ziar. Și i-am zis și lui Bebe că va păți așa. Dar că trebuie doar să se scuture că ei vor cădea ca niște păduchi ce sunt”, a mai spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Comedia Tati, Part-Time, lider în box-office

Conform datelor prezentate, comedia Tati, Part-Time conduce, de patru săptămâni deja, box-office-ul românesc. Filmul în care joacă Eva Măruță a reușit performanța să aibă, deja, peste 340.000 de spectatori în sălile de cinema din România.

”Mi se umple inima de bucurie să vă anunț asta! Filmul ‘Tati Part-Time’ este in vârful box-office-ului românesc cu peste 340,000 de spectatori în primele 4 săptămâni. Mulțumim fiecărui spectator care a fost curios să vadă ce au pregătit producătorii! O echipă senzațională a reușit să facă acest film de succes și sunt mândră că Eva a fost parte din această poveste”, a fost mesajul Andrei de pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT