Life

Mitică Dragomir, reacție dură după ce Eva Măruță a fost terfelită: „S-au născut negri în cerul gurii”

Mitică Dragomir a avut o reacție fermă legată de cazul Eva Măruță, după apariția ei într-o comedie românească, „Tati part time”.
23.01.2024 | 18:00
Mitica Dragomir reactie dura dupa ce Eva Maruta a fost terfelita Sau nascut negri in cerul gurii
Mitică Dragomir a comentat hate-ul primit de Eva Măruță. Foto: FANAITK
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir și-a expus punctul de vedere cu privire la valul de hate cu care s-a confruntat Eva Măruță, fata cântăreței Andra, în urma apariției într-un film, comedia „Tati part time”.

Mitică Dragomir, despre valul de comentarii răutăcioase la adresa micuței Eva Măruță

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că familia formată de Andra și Cătălin Măruță este una deosebită și că unii oameni au o satisfacție imensă când fac rău comentând pe seama vieților altora. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, oracolul din Bălcești a spus că vedetele ar trebui să treacă peste critici, că ar trebui să fie mai puternice acum că fata lor, Eva Măruță, este invidiată pentru succesul ei cinematografic.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a dezvăluit și ce legătură a avut el, la un moment dat, cu vedetele PRO TV. Cei doi cumpăraseră o vilă de la el, așa că vorbește în cunoștință de cauză când își dă cu părerea despre ei. Despre hateri, Dragomir spune că s-au născut „negri în cerul gurii”.

„Sunt unii care s-au născut negri în cerul gurii”

„Măruță și Andra sunt niște părinți absolut excepționali. Eu îi cunosc, pentru că au stat într-o vilă cumpărată de la mine, înțelegi? Sunt niște părinți excepționali. 

ADVERTISEMENT

Sunt unii care s-au născut negri în cerul gurii, ca măgarul în capul pistei. Un copil nici nu știe să se apere, săracul. Bine, că nici nu prea aude treburile astea, dar vreau să-ți mai spun o chestie.

În toate situațiile din lume, omul puternic e cel ce rezistă la tăvăleală. Nu doar oamenii politici. În viață nu poți reuși că te atacă un vecin. Păi te atacă toată lumea? Ce trebuie, să pleci ca să nu te înjure?”, a declarat Dragomir despre cazul Eva Măruță la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a mai precizat și cum s-a luptat el când era pus la zid din toate părțile, pe vremea când oamenii nu îi împărtășeau ideile ca șef al Ligii. El a apelat la cea mai bună soluție. Și anume, s-a dus să dea piept cu cei care aveau să îi reproșeze lucruri și așa a reușit să facă față cârcotașilor!

„Amărâții ar vrea ca și copiii lor să fie acolo”

„Pe mine mă înjurau câte 55 de mii de oameni și mă duceam direct în mijlocul lor”, a explicat Mitică Dragomir. Totodată, Dragomir a mai spus că înțelege în vreun fel motivul pentru care Eva Măruță e atât de hulită, deși e doar o fetiță de 8 ani care a avut șansa să joace într-o producție care s-a dovedit a rupe gura târgului.

ADVERTISEMENT

Mitică a mai spus, în cadrul aceleiași emisiuni, că sunt foarte mulți oameni care n-au acces la lumea în care astăzi Eva Măruță se bucură de faimă. Și, probabil, de aceea e și atât de invidiată.

„Niciodată nu e criticat un tâmpit, numai un om care face bine, un om care e de succes. De asta au criticat-o, că e de succes, bineînțeles. Ar trebui să îi motiveze mai tare. Doamne, suntem fiare.

Domnule, ăia, amărâții, care n-au după ce bea apă, ar vrea ca și copiii lor să fie acolo. Și nu ajung niciodată. Că e de asta, Dumnezeu n-a făcut toată lumea egală. Dar n-aș vrea să vorbesc despre copii. E o familie deosebită”, a completat Mitică Dragomir.

Mitica Dragomir, REACTIE DURA dupa avalansa de “hate” la adresa fetitei lui Catalin Maruta

ADVERTISEMENT