Life

Anamaria Prodan, reacție fermă după ce fosta soție a lui Codrin Ștefănescu a fost fotografiată clătinându-se la ieșirea din club: “Nu mai judec pe nimeni”

Anamaria Prodan a reacționat după ce fosta lui Codrin Ștefănescu a fost surprinsă clătinându-se la ieșirea dintr-un club. Ce a spus impresara.
19.10.2022 | 12:31
Anamaria Prodan reactie ferma dupa ce fosta sotie a lui Codrin Stefanescu a fost fotografiata clatinanduse la iesirea din club Nu mai judec pe nimeni
Ce a spus Anamaria Prodan despre Alice Constantinică. Sursa foto: Instagram, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan (49 de ani) a avut prima reacție după ce Alice Constantinică, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu, a fost surprinsă la ieșirea dintr-un club clătinându-se. Impresara a transmis un mesaj dur.

Ce a spus Anamaria Prodan despre ipostaza în care a fost surprinsă fosta lui Codrin Ștefănescu

Alice Constantinică (29 de ani), fosta soție a lui Codrin Ștefănescu (53 de ani) a fost surprinsă în timp ce se clătina la ieșirea dintr-un club din Capitală. În imaginile respective, acesta se ținea de brațul unei prietene pentru a nu-și pierde echilibrul.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a intrat recent în politică, așa că s-a înscris în partidul APP (Alianța Pentru Patrie), partid din care face parte și Codrin Ștefănescu.

Decizia impresarei de a intra în politică a venit din dorința de a apăra persoanele care au fost victime ale violenței domestice.

ADVERTISEMENT

Impresara a sărit în apărarea lui Alice Constantinică după ce au apărut imaginile cu ea la ieșirea din club. Vedeta nu mai vrea să judece pe nimeni și este de părere că oamenii ar trebui să-și vadă de treburile lor, nu de ceea ce fac ceilalți.

“Este viața fiecăruia! Eu nu mai judec pe nimeni și nimic. Există cineva acolo Sus care ne judecă și este suficient. Nu știu însă dacă cineva trebuie să ridice piatra: femeie sau bărbat….

ADVERTISEMENT

Oare există cineva care nu s-a amețit în viața asta de la un pahar de vin? Vă spun eu nu! Dar suntem neam de cârcotași și în loc să ne intereseze problemele majore ale societății ne interesează care a băut un pahar de vin sau cine cu cine s-a combinat.

Cred că este timpul schimbării și este timpul să nu ne mai uităm în grădina altora, ci doar în grădina noastră!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu și Alice Constantinică s-au despărțit acum cinci ani

Codrin Ștefănescu a anunțat în 2017 separarea de femeia care i-a dăruit un băiețel. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani.

“Ne-am despărțit! Cred că amândoi am luat decizia corectă! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunțul pe care am dorit să-l fac!”, scria politicianul pe Facebook, la momentul respectiv.

Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiului pe care îl au împreună.

În prezent, fosta parteneră a politicianului are o relație cu Cătălin Plapcianu, care a fost împreună și cu Ramona Gabor în trecut. Fostul “crai de Dorobanți” a devenit cunoscut după ce a distrus un Lamborghini de 250.000 euro.

ADVERTISEMENT