Life

Anamaria Prodan are noutăți despre arabul care e îndrăgostit de ea: ”Sunt niște reguli pe care o femeie le impune”

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre bărbatul care încearcă să o cucerească de când a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf. Acum a oferit mai multe detalii.
19.03.2022 | 12:23
Anamaria Prodan are noutati despre arabul care e indragostit de ea Sunt niste reguli pe care o femeie le impune
Anamaria Prodan a oferit detalii despre pretendentul arab: ”Avem o legătură foarte frumoasă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu se va afișa cu pretendentul arab pentru că este în continuare căsătorită cu antrenorul de fotbal. Vedeta este foarte îndrăgostită și are numai cuvinte de laudă pentru bărbatul care îi place.

Anamaria Prodan a oferit detalii despre pretendentul arab: ”Avem o legătură foarte frumoasă”

Anamaria Prodan și bărbatul de origine arabă au o relație foarte frumoasă, impresara fiind îndrăgostită nebunește. Pretendentul arab este un bărbat cu potențial, care se ridică la standardele căutate de vedetă într-o relație.

ADVERTISEMENT

„E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun gata sunt cuplată, nu. Este un bărbat care îmi place în mod desosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român. 

Fluturi în stomac are el în mesaje. Eu sunt rațională. Sunt un om care a gândit întotdeauna cu capul, chiar și atunci când inima a luat foc. Și dacă îmi place foarte, foarte tare de cineva trebuie să fie la standardul meu.

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă sunt îndrăgostită nebunește… dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț sau iubit, dacă nu îmi iubește copiii, dacă eu simt că nu va face orice pentru copiii mei… n-are nicio șansă. Așa a fost și cu Reghecampf. 

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a spus vedeta în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, dispusă să facă compromisuri pentru arab

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a dat de înțeles că este dispusă să poarte vălul islamic care acoperă capul femeilor și care face parte din cultura poporului arab. Asta înseamnă un respect pentru partener și originile sale.

 „Dacă ar fi să se întâmple chestia asta, da, am să port. Nu acoperită toată pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o formă de respect. Cred că a venit vremea să schimb destinul meu, să trăiesc eu, am 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am ales bărbații în viață. Niciodată ei pe mine. Consider că atunci când te alege un bărbat nu e bine”, a adăugat managerul de fotbal, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT