Fotbal intern

Anamaria Prodan, totul despre salariile fotbaliștilor de la FCSB! “Când am văzut ce a semnat Gigi Becali, mai să mi se facă rău”

29.10.2018 | 11:59
Anamaria Prodan totul despre salariile fotbalistilor de la FCSB Cand am vazut ce a semnat Gigi Becali mai sa mi se faca rau

Impresarul Anamaria Prodan a povestit totul despre salariile pe care le încasează fotbaliștii de la FCSB! Conform acesteia, Gigi Becali este patronul care oferă cei mai mulți bani jucătorilor. Latifundiarul din Pipera oferă sume uriașe elevilor lui Nicolae Dică pentru prestațiile din teren. “Când văd statul de plată semnat de Gigi Becali, mi se face rău”, a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, totul despre salariile fotbaliștilor de la FCSB! Gigi Becali se bucura la finalul partidei
Gigi Becali speră să dea lovitura pe piața transferurilor și să vândă și alți jucători pe sume importante

Anamaria Prodan, totul despre salariile fotbaliștilor de la FCSB!

În ciuda salariilor uriașe, FCSB este a doua în clasamentul Ligii 1 Betano. Trupa lui Nicolae Dică a acumulat 24 de puncte în urma a șapte victorii și trei rezultate de egalitate. În ultima etapă, roș albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1 în fața grupării ilfovene, FC Voluntari. Francezul Gnohere a fost cel care a marcat ambele goluri pentru FCSB. Etapa viitoare, prima a returului formația lui Gigi Becali joacă pe propriul teren cu fosta campioană, Astra Giurgiu.

Lupta pentru titlul de campioană este una dură în acest sezon. CFR Cluj e pe prima poziție cu 26 de puncte, fiind urmată la două lungimi în spate de FCSB. CSU Craiova și Viitorul au strâns și ele câte 22 de puncte. Ultimele două poziții de play off sunt ocupate de Gaz Metan  cu 21 de puncte și Astra Giurgiu cu 20 de puncte. În spatele lor, dar cu șanse încă reale de a prinde un loc în prima jumătate a clasamentului se află Sepsi cu 19 puncte.

  • 27 de goluri au marcat elevii lui Nicolae Dică în această ediție de campionat