Life

Anca Dimancea a dezvăluit ritualul Feng Shui care te ajută să scapi de probleme: “Se înlătură obstacolele”

Anca Dimancea a dezvăluit care e ritualul Feng Shui ce te ajută să scapi de probleme. Pașii pe care trebuie să-i respecți.
30.03.2024 | 13:40
Anca Dimancea a dezvaluit ritualul Feng Shui care te ajuta sa scapi de probleme Se inlatura obstacolele
Anca Dimancea a dezvăluit ce ritual e bine să faci pentru a scăpa de probleme. Sursa foto: Captură video YouTube WowNews
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a dezvăluit care e ritualul Feng Shui ce te poate ajuta să scapi de probleme. Este important să fie respectate indicațiile pentru ca acesta să funcționeze.

Ritualul Feng Shui care te ajută să scapi de probleme, dezvăluit de Anca Dimancea. Ce trebuie să faci

Specialista în zodiacul chinezesc a dezvăluit ce trebuie să faci pentru a putea depăși problemele și obstacolele din viața ta. Sfaturile nu sunt valabile, însă, și pentru problemele de sănătate.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre respectarea unui ritual care durează câteva zile, dar la sfârșitul căruia te vei bucura de liniște. Mai exact, acest ritual presupune arderea bețișoarelor într-un suport special, după cum a recomandat Anca Dimancea.

“Green tara este pentru înlăturarea obstacolelor de orice fel, dacă v-ați certat cu cineva, dacă nu vă mai înțelegeți cu partenerul de viață, dacă sunt probleme de orice fel, trebuie să ardeți bețișoarele până la capăt, ele se pun într-un suport special.

ADVERTISEMENT

Au venit persoane care mi-au zis că au băgat în făină, zahăr, mălai, noi punem o porțiune mare din băț, ca să stea drept, și deja acea porțiune nu mai arde, deci vă recomand un suport special, care va merge la toate bețele de acest gen”, a dezvăluit Anca Dimancea la WowNews.

Momentul din zi în care realizezi acest ritual nu este important, după cum a mai spus specialista. Cu toate acestea, nu trebuie să-l faci mai târziu de miezul nopții.

ADVERTISEMENT

În cazul în care se întâmplă acest lucru, trebuie să iei totul de la capăt. Este important să fii acasă în timpul acestui ritual, iar în primele 9 zile trebuie să faci totul bine.

“Dacă ați omis o zi din greșeală, trebuie să o luați de la capăt, indiferent în ce zi vă aflați cu ritualul, ca și cum nu l-ai făcut, trebuie 9 zile la rând” , a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă dacă obstacolele sunt depășite mai devreme de 9 zile

Anca Dimancea a spus că obstacolele pot să fie depășite înainte de a se termina cele 9 zile. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că trebuie să te oprești, deoarece ele pot să reapară.

“Puneți pe Youtube Mantra, incantații, puteți să-l luați în considerare pe cel mai popular. Practic, se înlătură obstacolele.

Oamenii observă că după 3-4 zile se înlătură obstacolele și nu le mai ard, dar apoi revin, chiar ei au observat, deci trebuie făcute aceste 9 prime zile, pentru a avea un rezultat concret.

Apoi, pot fi repetate în cazul unor probleme grave, nu mai trebuie să fie 9 zile atunci. Acestea nu sunt pentru însănătoșire, acolo sunt altele.

Trebuie să stați în stare de liniște, armonie, ele ajută și spațiul în care locuiți, bățul va arde cam exact cât durează Mantra, de aceea ea nu trebuie să fie întreruptă”, a explicat Anca Dimancea în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT