Life

Anca Dimancea îți explică toate regulile feng shui. Cum trebuie să vă decorați casa în 2024 ca să faceți bani. Doar așa vei avea belşug

Anca Dimancea, reguli Feng Shui. Sum să îți decorezi casa pentru a avea bani, belșug și abundență. Sfaturi de la care nu trebuie să te abați
15.03.2024 | 18:30
Anca Dimancea iti explica toate regulile feng shui Cum trebuie sa va decorati casa in 2024 ca sa faceti bani Doar asa vei avea belsug
Anca Dimancea, totul despre regulile Feng Shui. Sursa foto - colaj Fanarik
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea, reguli Feng Shui pe care trebuie să le știe toată lumea. Doar așa vei reuși să atragi în viața și în casa ta belșugul, abundența, luxul și opulența. Banii nu vor mai fi niciodată o problemă dacă pui în aplicare câteva sfaturi banale.

Anca Dimancea, regulile feng shui pe înțelesul tuturor

Specialistă în zodiacul chinezesc, Anca Dimancea a explicat noua configurație astrală. A oferit detalii pentru toată lumea despre Perioada sau Epoca de foc 9, care a început pe 4 februarie 2024 și se va termina abia pe 4 februarie 2043.

ADVERTISEMENT

Da, discutăm despre o perioadă lungă, o perioadă pe care trebuie să știm să o gestionăm. Face parte din Ciclul Inferiorși ca fiecare tranziție are ca durată 20 de ani. Vorbim despre două decenii, timp suficient pentru o transformare totală.

Mai mult decât atât, o nouă perioadă de Fengshui ne bate la ușă. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să dormim, nu trebuie să ne facem că nu vedem ce se întâmplă. Din contră, acum este timpul să acționăm, să mutăm, să schimbăm. Și tot acum trebuie să lucrăm puțin la designul casei noastre.

ADVERTISEMENT

Este ideal ca în această perioadă să reîmprospătăm mediul în care trăim. Doar în acest fel vom putea evolua constant. Da, poate că sună a cheltuială, dar să știți că nu este nevoie să revoluționăm apartamentul sau casa. Trebuie doar să știm să punctăm acolo unde trebuie.

„O perioadă durează 20 de ani. Trebuie să facem schimbări pentru a nu avea probleme grave. Dacă nu ne schimbăm casa nu doar că o să stagnăm, ci o să dăm înapoi.

ADVERTISEMENT

Amprenta casei se calculează în două săptămâni. Putem schimba casa prin accesorii, nu trebuie neapărat să vopsim pereții în culori. Pe toată perioada lui 9 avem șansa să schimbăm lucruri.

Din 20 în 20 de ani sunt schimbări majore pe pământ. Nu aruncați obiectele din casă, repoziționați-le. Culorile sunt primele la care trebuie să ne uităm. O casă care nu este ocupată 6 luni de zile, își pierde energia. Casa este altarul nostru”, a declarat Anca Dimancea pentru Wownews.

ADVERTISEMENT

Cum să atragi protecția și bunăstarea în casa ta

Feng Shui nu înseamnă doar să muți lucruri prin casă de dragul de a le muta. Există câteva reguli de care trebuie să ținem cont, reguli care pot face diferența pentru totdeauna între o viață plină de griji și una încărcată de reușite și fericire.

„Există mai multe feluri de protecție în Feng Shui. Sunt remedii de un anumit tip. Remedii pentru casă, pentru locul de muncă, pandantive care au simbolurile folosite pe amulete și remediile din casă, chiar sunt inele pentru protecție și sănătate. Deci, depinde pentru ce urmărim protecția.

Există protecție împotriva oamenilor care nu ne vor binele. Protecțiile vin pe mai multe căi. Există rugăciunile, există mantrele, ritualuri, remediile, care sunt foarte puternice. Nu se face duș cu remediile și nu se intră în apa mării. Nu ascundeți remediile în spatele draperiilor, trebuie să fie vizibile ca să ne ajute”, a mai zis Anca Dimancea pentru sursa anterior citată.

Cum să faci bani mulți

Regulile Feng Shui te pot ajuta să nu mai ai probleme financiare. Există câteva trucuri prin care îți poți organiza spațiul. În acest fel vei căuta întotdeauna starea de bine și succesul. Trebuie să să știi cum să le plasezi în spațiul tău.

„Vorbim în primul rând de casă, unde ne trebuie ajutor, când avem semne malefice, cu probleme. Adică sectorul casei să fie populat de acestă energie nefavorabilă și vorbim despre un remediu pentru a contracara această energie. Este foarte important să avem o busolă obișnuită, le recomand pe cele militare.

Trebuie să ne găsim sectoarele în casă și la birou, pentru cei care stau mult timp la birou, dacă știu că numai acolo lucrează. Amuletele nu trebuie să fie atinse de oameni din exterior, ci numai de cei care lucrează la acel birou”, a mai zis Anca Dimancea.

Cum să așezi amuletele în casă pentru a scăpa de rele

Așadar, este nevoie în primul rând de o busolă. Doar așa vom afla în ce sector se află fiecare cameră și în ce fel trebuie să o amenajăm. Și ca amuletă n-ar strica să avem o broască. Ea te ferelște de energiile negative.

„Vă așezați cu busola în centrul casei și o puneți în plan, ca să nu oscileze, și apoi lăsați acul să se așeze. Unde s-a așezat acul, este Nordul, adică 0 grade, o să răsuciți busola ușor cu N-ul peste ac, iar în felul acesta o să vedeți aproximativ cam toate camerele pe ce sectoare sunt”

Pentru stelele malefice, trebuie remediu, ca să nu avem surprize neplăcute de-a lungul timpului. Aceste remedii trebuie amplasate anual, le mutăm de la un an, la altul. Nu le dăm împrumut sub nicio formă, nu le aruncăm. Dacă ne mutăm, le putem transfera, cu condiția să le punem pe sare trei zile și trei nopți.

O amuletă care acoperă atât sectorul financiar, cât și sănătatea și longevitatea și protecția este broasca cu foarte multe simboluri pe carapace. Se amplasează în funcție de necesități, în sectorul respectiv”, a mai punctat Dimancea.

ADVERTISEMENT