Life

Anca Dimancea știe ce zodii dau lovitura după 1 aprilie. Bani, succes, dar și mari reușite pentru acești nativi

Ce zodii vor da lovitura la început de aprilie. Predicțiile astrologului Anca Dimancea. Nativii cu bani și succes colosal.
25.03.2024 | 19:59
Anca Dimancea stie ce zodii dau lovitura dupa 1 aprilie Bani succes dar si mari reusite pentru acesti nativi
Anca Dimancea, vești despre nativii zodiacului chinezesc. Sursa foto: facebook, freepik, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai este foarte puțin timp și intrăm în luna aprilie, la începutul căreia se va încheia perioada Iepurelui, care este valabilă de pe 10 martie. Ce înseamnă această situație? Potrivit astrologului Anca Dimancea, pe nativi îi așteaptă o serie de provocări, în plan financiar și profesional.

Zodiile cu beneficii materiale și profesionale la început de aprilie. Predicțiile Ancăi Dimancea

Șobolan

Oportunități financiare și profesionale. Mare atenție la stările pe care le aveți dacă sunteți sub acest semn zodiacal, căci vor fi câteva zile, la început de aprilie, care vă vor testa rezistența în fața nervilor. Nu le acordați atenție.

ADVERTISEMENT

Bivol

Se prevăd trădări, minciuni din partea unor persoane apropiate. Dacă mergeți la sală, mare atenție la accidentări. Nu purtați culori de pământ în acest interval și luați-vă măsuri de precauție legate de sănătate, a precizat Anca Dimancea pentru Wownews.

Tigru

Creativitate foarte mare la locul de muncă și evitați să stați în preajma Iepurelui, căci acest nativ vă poate pune în dificultate. De asemenea, și în cazul vostru se pot ivit probleme de sănătate, așa că luați-vă măsuri de precauție.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va avea multă energie, dar este sfătuit să aibă grijă față de modul cum o manifestă. Trebuie să o folosească doar în scop util, căci orice irosire nu-l va aduce într-un punct pozitiv. Atenție și vouă la sănătate.

Dragon

Vă planificați anumite lucruri, strategii, dar s-ar putea să nu dea totul roade, așa cum vă imaginați. Nu sunt excluse unele certuri cu persoane apropiate, față de care trebuie să aveți o atitudine mai delăsătoare, pentru a nu escalada situația.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va împărți energia cu Dragonul. Și în cazul său s-ar putea ivi mici certuri, dar nu trebuie să le acorde atenție, de asemenea. Pot fi discuții mai tensionante și în parteneriate. Vorbiți cu cineva și deschideți-vă sufletul dacă aveți probleme.

Cal

Calul va fi foarte bine, căci va avea parte de prosperitate. Atenție sporită la interacțiunea cu Iepurele, căci acest nativ va încerca să pună bețe în roate. Fiți precauți și față de finanțele voastre, avertizează Anca Dimancea

ADVERTISEMENT

Oaie

Oaia va avea multe beneficii nu doar la început de aprilie ci până la final. Este cea mai bună lună pentru ea din an. Energia succesului se ”așterne” peste această zodie și o va purta pe căile pe care și le-a dorit dintotdeauna.

Maimuță

Maimuța va avea avantaje profesionale. La locul de muncă ar putea avea un salariu mai mare, iar dacă nu se întâmplă, ar face bine să abordeze situația cu multă diplomație. În caz contrar, lucrurile s-ar putea să nu decurgă în favoarea sa.

Cocoș

Cocoșul va fi foarte fericit, deoarece are parte de reușite pe plan financiar. Și în plan profesional se ivesc oportunități, fiindcă în cale îi va apărea o persoană care l-ar putea determina să-și îndeplinească obiective mărețe.

Câine

Câinele trebuie să aibă mare grijă la relații și la sănătate. Referitor la primul aspect, nu trebuie să dea curs provocărilor, care vor fi destul de multe. Este necesar să-și vadă de treaba lor, pentru a avea liniște sufletească.

Mistreț

Mistrețul are nevoie de un aliat, căci acesta îi va da din energia sa, care este mai mare și mai benefică. Mistrețul trebuie să se concentreze și el pe sănătatea sa și pe finanțe, căci ar putea apărea mici probleme, adaugă Anca Dimancea.

ADVERTISEMENT