Life

Anca Serea, anunț despre relația cu Adi Sînă: “Fugim câteva zile”

Anunțul pe care l-a făcut Anca Serea despre căsnicia sa cu artistul Adi Sînă. Unde vor fugi cei doi soți pentru câteva zile?
03.08.2023 | 00:48
Anca Serea anunt despre relatia cu Adi Sina Fugim cateva zile
Anca Serea, dezvăluiri despre momentele intime cu Adi Sînă. Sursa foto: Instagram colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul românesc. Cei doi și-au câștigat faima atât prin prisma profesiilor, cât și prin faptul că sunt părinții a șase copii. Multă lume se întreabă cum se descurcă astfel și dacă mai au timp doar pentru ei?

Ce spune Anca Serea despre momentele de intimitate cu Adi Sînă

Anca Serea este văzută precum un exemplu de multe mame. Asta deoarece reușește să aibă grijă de cei șase copii, dar și de propria persoană. La cei 42 de ani, Anca Serea are o siluetă prin care nu spui că a trecut prin șase sarcini. În același timp, este și o soție atrăgătoare.

Fiind persoane publice și cu o carieră ce necesită multe deplasări, Anca Serea și Adi Sînă au o agendă foarte încărcată. Cu toate acestea, încearcă să nu uite de căsnicia și dragostea lor, spune Anca Serea. Vedeta a făcut de curând dezvăluiri despre intimitatea dintre ea și solistul de la ”Akcent”.

Anca Serea: ”Pentru noi, viața intimă e foarte importantă”

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV a mărturisit fanilor că momentele intime sunt foarte relevante pentru ea și partenerul de viață. Astfel, de cel puțin două ori pe săptămână au grijă să iasă la cină sau la un film. Din când în când mai ”fug” câteva zile într-o vacanță și, dacă nu este posibil astfel, ”închid ușa de la dormitor și tot așa”, a detaliat vedeta.

”Pentru noi, viața intimă e foarte importantă. Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Cred că cel mai important este să conștientizăm dacă avem o problemă și să o discutăm sincer cu partenerul.

(…) Nu e simplu, mai ales când casa este plină de copii, dar încercăm să găsim niște momente doar ale noastre. Cel puțin de două ori pe săptămână ieșim la cină și, mai nou, la cinematograf. Periodic, fugim câteva zile. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!”, a spus Anca Serea, fanilor, pe Instagram.

Anca Serea, mesaj pentru soții: ”Femeia are un rol important în menținerea pasiunii într-un cuplu”

Pe lângă cele menționate, Anca Serea este de părere că femeia este cea care trebuie să mențină vie flacăra pasiunii într-un cuplu/într-o căsnicie, dar și că ambii parteneri trebuie să depună efort în a avea clipe de tandrețe, doar pentru ei.

”În cazul acesta, fiți deschiși unul cu celălalt!  Personal cred că, femeia, are un rol important în menținerea pasiunii într-un cuplu. Depuneți, însă, amândoi un efort activ, pentru a iniția momente dedicate cuplului. Cuplurile uită de nevoia de pasiune și de dorință, și se axează foarte mult pe iubire și siguranță”, a mai transmis Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de peste un deceniu și căsătoriți de 8 ani. Împreună au șase copii. Doi sunt ai Ancăi Serea din prima căsnicie, cu afaceristul Filip Poplingher, care a murit de leucemie. La doar 28 de ani, vedeta s-a trezit văduvă și cu doi copii. Din momentul în care l-a întâlnit pe Adi Sînă, viața i s-a schimbat.

Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e...
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e viaţa în Buzescu fără canalizare şi gaze, dar cu palate
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de...
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie