Life

Anca Serea și Adi Sînă, vacanță în doi de Dragobete: “Ne-am luat inima-n dinți și am plecat de acasă”

Cântărețul Adi Sînă a surprins-o pe soția lui înainte de Dragobete și a organizat o vacanță numai pentru ei doi, fără copii. Cei doi au ajuns deja la destinație și se bucură de relaxare.
23.02.2022 | 11:21
Anca Serea si Adi Sina vacanta in doi de Dragobete Neam luat iniman dinti si am plecat de acasa
Anca Serea și Adi Sînă sărbătoresc iubirea departe de casă. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă au luat o pauză de la parințeală și au plecat în vacanță, chiar înainte de Dragobete.

Cântărețul i-a făcut o surpriză soției sale și a pus la cale o vacanță de câteva zile, pentru a se relaxa și a uita de stresul cotidian.

ADVERTISEMENT

Adi Sînă și Anca Serea au plecat în vacanță

Cu toate că i-a fost greu să se despartă de cei mici, vedeta se bucură din plin de vacanță. Destinația aleasă a fost Viena și cei doi au preferat să călătorească cu mașina personală.

Drumul de 10 ore a trecut pe nesimțite datorită melodiilor românești pe care le-au ascultat, după cum a povestit Anca Serea.

ADVERTISEMENT

„Ne-am luat inima-n dinți și am plecat de acasă”

„Astăzi m-am trezit foarte devreme, probabil din pricina faptului că ieri m-am trezit la 4:30, nici nu mai țin minte. Suntem la Viena.

Adrian mi-a făcut o surpriză și ne-am luat inima-n dinți și am plecat de acasă, de lângă copii, pentru câteva zile. Am avut un drum destul de bun.

ADVERTISEMENT

Am mers puțin mai greu până la Sibiu, dar de la Sibiu către Austria este autostrada nouă și eu nu mai mersesem niciodată pe acolo.”, a povestit vedeta.

Anca Serea a dezvăluit că următoarea călătorie va fi în familie

Înainte de a le spune fanilor săi locația în care a ajuns, Anca Serea a organizat un mic joc cu aceștia, în care trebuiau să ghicească destinația către care se îndreaptă.

ADVERTISEMENT

Pentru că a primit multe răspunsuri interesante, prezentatoarea TV a anunțat că următoarea vacanță o va organiza în perioada sărbătorilor de primăvară, împreună cu familia.

„Au fost foarte multe mesaje referitor la locația unde vom ajunge. Unele au fost foarte simpatice: Maldive, America, Tenerife, Italia. Aș fi vrut, sincer.

Următoarea vacanță va fi cu siguranță în Italia și Disneyland cu cei mici, în vacanța de Paște”, a declarat soția lui Adrian Sînă. 

ADVERTISEMENT
Tags: