Life

Tragedia prin care a trecut Anca Serea. Primul soț i-a murit după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: „Transpira mult în timpul nopții”

Tragedia cu care s-a confruntat Anca Serea. Din ce cauză i-a murit primul ei soț. Boala cruntă de care a suferit bărbatul.
01.05.2023 | 09:31
Tragedia prin care a trecut Anca Serea Primul sot ia murit dupa ce sa luptat cu o boala nemiloasa Transpira mult in timpul noptii
Anca Serea a fost căsătorită înainte de Adi Sînă cu Filip Poplingher. Ce boală l-a răpus pe bărbat. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea (42 ani) apare mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar în spatele zâmbetului său se ascunde o mare dramă. Înainte de a se căsători cu celebrul artist de la ”Akcent”, Adrian Sînă, a mai avut un mariaj cu un soț care i-a murit.

Cu ce dramă s-a confruntat Anca Serea

Anca Serea trecea în 2010 printr-unul dintre cele mai grele momente din viață, decesul fostului partener, Filip Poplingher. Bărbatul a plecat din această lume la doar 36 de ani, în urma unei boli necruțătoare, cu care s-a luptat trei ani.

ADVERTISEMENT

Filip Poplingher era un afacerist de succes și s-a stins din viață din cauza leucemiei. O bună perioadă a practicat un sport de performanță și nu se gândea că va sfârși într-un mod tragic, la o vârstă foarte fragedă, și că-și va părăsi soția și cei doi copii, David și Sarah.

Anca Serea a mărturisit că înainte de a i se pune diagnosticul de leucemie, fostul ei partener obișnuia să transpire foarte mult în timpul nopții. Pe ultima sută de metri au aflat de forma de cancer, dar și că este prea târziu pentru a se mai putea face ceva.

ADVERTISEMENT

”Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent.

Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva.”, a declarat vedeta, într-unul dintre interviurile sale.

ADVERTISEMENT

Anca Serea, văduvă la doar 28 de ani

Anca Serea a rămas văduvă și mamă singură cu doi copii, de foarte tânără. Avea doar 28 de ani când fostul soț i-a murit. În pofida acestei situații, și-a găsit puterea de a merge mai departe și de a începe un nou capitol cu cel care i-a apărut în cale mai târziu, Adi Sînă.

Alături de Adi Sînă, Anca Serea mai are patru copii, așadar, în total șase: David, Sarah, Moise, Leah, Noah și Ava. La un moment dat, vedeta nu excludea să mai dea naștere și celui de-al șaptelea copil, astfel încât să fie ”Albă ca Zăpada cu cei șapte pitici”.

ADVERTISEMENT

Anca Serea, căsătorită în prezent cu Adi Sînă. Au fost la un pas de divorț

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015. În cadrul unui interviu pentru Teo Show, ei au dat din casă și au recunoscut că au fost la un pas de a divorța. Însă, au decis să meargă mai departe de dragul familiei pe care și-au creat-o.

ADVERTISEMENT