Life

Anca Serea, probleme de sănătate cu unul dintre copii. Cu ce se confruntă Moise

Anca Serea, neplăceri cu unul dintre băieții săi și ai renumitului artist Adrian Sînă. Ce a pățit Moise perioada aceasta.
27.01.2023 | 15:20
Anca Serea probleme de sanatate cu unul dintre copii Cu ce se confrunta Moise
Anca Serea, neplăceri cu unul dintre băieții săi. Ce a pățit Moise. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit care sunt problemele de sănătate pe care le are unul dintre copii. Cu ce se confruntă Moise despre care vedeta susține că este un copil mai sensibil de ceva vreme.

Anca Serea, neplăceri cu unul dintre băieții săi. Ce a pățit Moise

Anca Serea nu este o mamă panicoasă atunci când copiii se îmbolnăvesc și este conștientă că nu-i poate feri în totalitate de bolile sezoniere. Cu toate acestea frumoasa șatenă are grijă ca fiul său, Moise, care a avut o bronșiolită mai gravă, să fie tratat corespunzător.

ADVERTISEMENT

Prevenția este extrem de importantă, la fel somnul, odihn și activitatea în aer liber. În plus, soția lui Adrian Sînă spune că nu este de acord ca cei mici să fie retrași de la școală în timpul gripelor sau virozelor.

„Moise a avut probleme de sănătate grave, încă de când l-am externat. A avut o bronșulită foarte urâtă și chiar a rămas cu o sensibilitate pe tot ce înseamnă aparat respirator.

ADVERTISEMENT

Tușește, e mai sensibil. Știu că ăsta e punctul lui slab și am grijă tot timpul, îi fac inhalații, uleiuri esențiale”, a transmis Anca Serea pentru publicația wowbiz.ro.

Anca Serea, detalii despre stilul de viață al copiilor

Anca Serea a scos la iveală și câteva detalii despre stilul de viață al copiilor de care are foarte mare grijă. Vedeta le dă mereu vitamina C, supliment alimentar pe care îl folosește inclusiv frumoasa șatenă când se simte slăbită.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea recurge frecvent la perfuzii, un cocktail de vitamine, în timp ce micuților le oferă cătină cu miere sau peștișori gumați, produși undeva în țările scandinave. În plus, copiii consumă foarte multe citrice, fructe și legume.

„Ei mănâncă cantități foarte mari de fructe de pădure. Nu prea le dau zahăr, carne foarte multă. Au un regim echilibrat. Noi fiind o familie foarte numeroasă, pot să se îmbolnăvească foarte repede, să ia unul de la altul, cei mari frecventând comunitățile.

ADVERTISEMENT

Din fericire nu se întâmplă. Dar nici nu sunt genul de părinte panicos, adică doar dacă este febră foarte mare, nu mă duc la doctor pentru orice tuse”, a mai spus Anca Serea mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT