Life

Anca Serea recunoaște că îi este foarte greu cu cei șase copii: „Nu fac față nici cu bona! E haos!”

Anca Serea recunoaște că îi este foarte greu cu cei șase copii și uneori nu face față treburilor nici măcar cu bona. Vedeta a recunoscut că este haos la ea în casă.
14.01.2023 | 00:21
Anca Serea recunoaste ca ii este foarte greu cu cei sase copii Nu fac fata nici cu bona E haos
Anca Serea recunoaște că îi este foarte greu cu cei șase copii Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Serea a recunoscut că se descurcă destul de greu cu viața alături de șase copii. Vedeta a spus că nici cu ajutorul bonei nu mai face față uneori.

Anca Serea recunoaște că îi este foarte greu cu cei șase copii pe care îi are alături de Adi Sînă

Chiar dacă îi face plăcere să fie mamă pentru atâția copii, Anca Serea a recunoscut că este foarte greu să crească șase copii, de vârste diferite, cu dorințe complet opuse, scrie Click.

ADVERTISEMENT

Totuși, există unul dintre ei care face numai prostioare, acela fiind Moise, care nu stă deloc cuminte și mereu face dezordine în casă.

Un alt lucru greu pe care îl are de făcut Anca Serea este să facă curat și mai ales să mențină curățenia în care în care locuiesc acum atâția copii mici.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu ajutor din partea bonei și a mamei sale, soția lui Adi Sînă a recunoscut că se simte depășită de situație uneori și simte că nu mai poate face față.

„Moise e cel mai năzbâtios. Nu stă locului o clipă, întoarce casa cu fundul în sus. În rest, ceilalți sunt cuminței, mai ales fetele. 

ADVERTISEMENT

Fiecare copil are camera lui. E greu cu curățenia, dar mă mai ajută și bona, mă ajută și mama”, a povestit vedeta, care a mai transmis și că este foarte mândră că a reușit să se mute în casa cea nouă.

Anca Serea recunoaște: „Nu fac față nici cu bona”

Anca Serea a recunoscut că este greu să crești și un singur copil, iar mamele ar trebui să înțeleagă ce înseamnă să ai șase micuți ce au nevoie de atenția și iubirea ta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus și că nici cu bona nu mai face față tututor cerințelor pe care le au copiii ei și uneori chiar îi găsește nemâncați.

„E greu cu un copil, dar barem cu șase. Uneori, nu fac față nici cu bona! E haos! Se întâmplă uneori să-i găsesc și nemâncați, dar ne organizăm imediat.

Am momente când obosesc, pur și simplu!”, a povești Anca Serea, pentru Click!.

ADVERTISEMENT
Tags: