Life

Anca Serea, declarații despre viața cu șase copii: „E ca mersul pe bicicletă”

Anca Serea a făcut declarații despre viața cu șase copii. Vedeta a spus că i se pare mai greu cu un singur copil, iar cu șase totul este ca mersul pe bicicletă.
04.11.2022 | 10:46
Anca Serea declaratii despre viata cu sase copii E ca mersul pe bicicleta
Anca Serea, declarații despre viața cu șase copii. foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Anca Serea a vorbit despre viața cu șase copii și a explicat de ce nu i se pare greu să aibă o familie așa numeroasă.

Anca Serea, declarații despre viața cu șase copii

Anca Serea a spus că nu i se pare deloc greu să crească șase copii, ci i se pare mai dificil pentru femeile care au un singur copil.

ADVERTISEMENT

Și ea fiind o dată în această postură, Anca Serea a mărturisit că uneori e mai greu când ai doar un copil, față de atunci când ai mai mulți, în cazul ei, șase. Crescutul copiilor este ca mersul pe bicicletă, a dezvăluit soția lui Adrian Sînă.

 „Și eu pot să le spun mămicilor care au doar un singur copil și care mă întreabă, fiindcă și eu am trecut prin această experiență.

ADVERTISEMENT

Pentru că, uneori, e mai greu doar cu un singur copil. E ca mersul pe bicicletă, scuzați-mi comparația!”, a spus vedeta, pentru Viva.

Cum se descurcă Anca Serea cu șase copii

Anca Serea a mărturisit că viața cu cei șase copii ai săi și ai lui Adi Sînă este normalitatea ei și nu ar vrea să fie în niciun alt fel pentru că toți copiii lor sunt iubiți și au fost doriți.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, Anca Serea a spus că copiii ei sunt tot ce și-a dorit vreodată și chiar dacă mai are momente de epuizare, nu se poate plânge sau să spună că nu mai poate, pentru că să aibă mulți copii a fost dorința ei cea mare.

„E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc, deoarece copiii au venit din iubire.

ADVERTISEMENT

Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată, mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot”, a spus ea pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: