News

Anchetă la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Angajată din conducere, filmată dormind la birou

Primarul din Târgu Jiu cere anchetarea unei angajate din conducerea Teatrului Dramatic. Femeia, filmată dormind la birou
27.04.2023 | 13:04
Ancheta la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Targu Jiu Angajata din conducere filmata dormind la birou
Angajata susține că era în afara programului de lucru Sursa foto: gorjtv.ro
ADVERTISEMENT

Fănușa Virginia Popescu, șef birou la Teatrul ”Elvira Godeanu”, a fost filmată dormind cu capul pe birou. Minute bune, în imaginile devenite virale pe rețetele de socializare, se vede cum femeia a ațipit.

Anchetă la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că va fi făcută o anchetă să se stabilească exact când a fost făcută filmarea și dacă femeia era în timpul programului. “Am luat legătura cu doamna director și se vor verifica mai multe aspecte: ora, data, locul unde a fost făcută acea filmare. Eu nu am nicio sesizare”, a spus primarul din Târgu Jiu, citat de pandurul.ro.

ADVERTISEMENT

În imagini, se vede șefa compartimentului de producție care doarme la birou. Potrivit Adevărul, Fănușa Virginia Popescu are un salariu de 7.019 lei și un spor de condiții vătămătoare de 825 de lei.

Femeia susține că filmarea este realizată în urmă cu doi-trei ani, când muncea suplimentar în cadrul instituției, deoarece era nevoită să asigure și postul de merceolog, astfel că ajungea să plece noaptea acasă.

ADVERTISEMENT

”Filmarea nu este realizată anul trecut, ci în urmă cu 2-3 ani. Am muncit în instituție 12 ore pe zi, dovedite. Nu a fost în timpul serviciului. Eu lucrez după un program cu timp inegal de lucru.

Am muncit zi-lumină și nopți-lumină, pentru că nu am mai avut merceolog angajat, după ce s-a pensionat merceologul nostru și nu a mai fost angajat altceva. Eu plecam cu zeci de milioane de lei cu mine, ca să cumpăr diferite materiale pentru decoruri. Căram zeci de kilograme“, spune ea.

ADVERTISEMENT

Reacția conducerii teatrului ”Elvira Godeanu”

Pe de altă parte, șefa instituției a declarat că, cel mai probabil, nu va fi luată nicio măsură împotriva salariatei pentru că filmarea ar fi fost făcută anul trecut, când ea nu era director la Teatrul Dramatic.

“Filmarea nu este din timpul mandatului meu. Este undeva vara făcută. Dumneaei a spus că aștepta să vină un curier cu o comandă pentru producție. Era la birou, dar nu era în timpul programului. Mi-a spus că era foarte obosită, era epuizată.

ADVERTISEMENT

Eu am stat de vorbă cu dumneaei, mi-a spus, eu nu pot lua nicio măsură având în vedere că nu s-a întâmplat în timpul mandatului meu. Eu acum sunt plecată în interes de serviciu, nu mă aflu în Târgu Jiu. De ce a fost postată acum nu știu să va spun”, a declarat directoarea teatrului, Mariana Ghițulescu pentru pandurul.ro.

Într-o altă declarație pentru Digi24, directorul o apără pe angajată și spune că aceasta este un om de baza în instituție, care acoperă mai multe posturi, de dimineața până seara.

”Nu avem oameni suficienți. Măsura pe care am luat-o eu este aceea de a prevede în noua organigramă un post de merceolog, și sperăm să nu se înghețe posturile. Și acum, doamna, să stiți că stă până la ora 9-10 seara în teatru și ajută”, a declarat Mariana Ghițulescu. Aceasta a mai precizat că posturile libere vor fi scoase la concurs pentru ca astfel de situații să nu se mai repete.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților