Life

Anda Adam, anunț emoționant după eliminarea de la Fermă. Ce a făcut în fiecare seară de dorul fiicei sale

16.10.2020 | 18:50
Anda Adam anunt emotionant dupa eliminarea de la Ferma Ce a facut in fiecare seara de dorul fiicei sale
ADVERTISEMENT

Anda Adam a făcut câteva mărturisiri emoționante despre participarea ei în competiția de la Ferma. Orășeni vs. Săteni.

Cântăreața a fost eliminată în cea mai nouă ediție difuzată de PRO TV, cu o seară în urmă, iar experiența din fața camerelor de filmat nu a fost deloc una simplă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Anda Adam a făcut dezvăluiri legate de experiență din cadrul concursului foarte apreciat de către public și a povestit la ce gest a recurs în fiecare seară, de dorul fiicei sale, care a rămas acasă și i-a așteptat revenirea mamei celebre.

Ce susține Anda Adam despre eliminarea de la Ferma Vedetelor. A recurs la un gest emoționant

Solista i-a ținut pe cei din public cu sufletul la gură, în seara de joi, odată cu difuzarea celui mai recent episod din sezonul actuală de la Fermă. Atât ea, cât și Bogdan Stoica au părăsit competiția transmisă pe PRO TV, respectiv ferma din Cocani, în urma probelor eliminatorii pe care le-a avut de înfruntat.

ADVERTISEMENT

Cu o seară în urmă, telespectatorii au asistat la un duel dublu, în care a fost și Anda Adam, alături de Elena Chiriac, dar și de frații Stoica. În acest sens, odată intrați în ring, concurenții au arătat tot ceea ce au mai bun. O astfel de probă i-a adus însă eliminarea Andei Adam.

Cântăreața a afirmat la scurt timp după eliminare că își dorea experiența unui astfel de concurs, fiind în joc pentru marele premiu de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Anda Adam a mai susținut că ceea ce i-a dat putere în momentele grele, să poată continua, a fost gândul la fetița ei. Solista a postat în acest sens și un mesaj foarte emoționant, pe contul ei oficial de Instagram.

Anda Adam le-a arătat tuturor urmăritorilor săi din mediul online că a avut alături și un ajutor de nădejde pe timpul concursului, și anume o jucărie pe care fiica ei i-a înmânat-o când pornea spre competiția din Fermă.

ADVERTISEMENT
Anda Adam, anunț emoționant după eliminarea de la Fermă. Ce a făcut în fiecare seară de dorul fiicei sale
Anda Adam le-a arătat tuturor cum a făcut față dorului de casă, prin postarea emoționantă

“Baby green, bebelușul fetiței mele a fost non-stop prezent lângă mine în Fermă și asta pentru că Evelin a ales obiectul pe care eu îl puteam lua cu mine acolo. Cu el am dormit și pe el l-am pupat în fiecare seară și dimineață, încercând să îmi alin dorul pentru fetița mea. A fost o experiență minunată, deși voi ați văzut poate 10% din cele făcute și zise de mine acolo, pentru că spațiul de emisie e limitat, dar vă asigur că au fost mai multe bune decât rele.”, a transmis Anda Adam, în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: