Life

Andra a făcut anunțul chiar în ziua în care își serbează ziua de naștere: “Sunt norocoasă”

Andra a făcut anunțul în ziua în care își serbează și ziua de naștere. Celebra artistă a spus că este foarte norocoasă.
23.08.2023 | 14:01
Andra a facut anuntul chiar in ziua in care isi serbeaza ziua de nastere Sunt norocoasa
Andra a făcut anunțul chiar în ziua în care își serbează ziua de naștere. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Andra a făcut anunțul în ziua în care își serbează ziua de naștere. De ce spune aceasta că este norocoasă la cei 37 de ani ai săi.

Andra, anunțul de ziua ei de naștere. Ce a transmis

Andra a împlinit pe 23 august vârsta de 37 de ani. Celebra artistă a spus că este norocoasă pentru că are în viața ei atâția oameni minunați care au avut grijă să aibă o zi specială.

ADVERTISEMENT

Desigur, ea a ținut să le mulțumească tuturor celor care și-au rupt din timpul lor pentru a-i ura toate cele bune de ziua ei de naștere.

„Sunt norocoasă să am oameni minunați în viața mea, care îmi aduc mereu zâmbetul pe buze. ❤️ Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă transmit o grămadă de îmbrățișări virtuale! 🥰

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare mesaj, fiecare gând și fiecare urare specială pe care mi-ați trimis-o. Sunt copleșită de atâta dragoste și urări frumoase de ziua mea! Vă iubesc pe toți!”, a transmis Andra pe conturile ei de Facebook și Instagram.

Ce i-a transmis Cătălin Măruță soției sale

O urare specială i-a făcut Cătălin Măruță soției sale. Acesta i-a urat „La mulți ani” cântăreței spunându-i că este cea mai frumoasă femeie din lume.

ADVERTISEMENT

De asemenea, chiar în ziua în care artista își sărbătorește ziua de naștere are loc un alt eveniment important. Este și ziua în care Andra și Cătălin Măruță împlinesc 15 ani de la căsătorie.

„Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume, și totodată aniversarea a 15 ani de când am spus “DA” în fața lui Dumnezeu!

ADVERTISEMENT

15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin”, a scris Cătălin Măruță.

Andra a avut multe urări și din partea vedetelor de la noi din țară. Vlăduța Lupău i-a scris acesteia urări, la fel și Mira, Iulia Vântur sau Doinița Oancea.

ADVERTISEMENT
Tags: