Life

Mai ajunge Cătălin Măruță acasă? Andra va lua foc! Vedeta Pro TV a văzut-o pe Anca Dinicu aproape goală: „Perfectă!”

Cătălin Măruță, reacție incredibilă când a văzut-o pe actrița Anca Dinicu aproape goală. Andra nu o să fie încântată când o să vadă.
30.03.2023 | 16:58
Mai ajunge Catalin Maruta acasa Andra va lua foc Vedeta Pro TV a vazuto pe Anca Dinicu aproape goala Perfecta
Anca Dinicu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Anca Dinicu, care a făcut furori în filmele Teambuilding și Haita de acțiune, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar prezentatorul a primit-o cu o ploaie de complimente. Cum a reacționat soțul Andrei când a văzut-o aproape goală.

Cătălin Măruță, reacție neașteptată. Ce a spus când a văzut-o aproape goală pe Anca Dinicu

Anca Dinicu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre drumul său spre succes. Prezentatorul de la Pro TV a primit-o cu brațele deschise, în adevăratul sens al cuvântului, dar și cu o mulțime de complimente.

ADVERTISEMENT

Atunci când actrița din filmele de succes Haita de acțiune și Teambuilding a dezvăluit: „Cu încrederea în sine nu sunt eu acolo unde trebuie”, soțul Andrei s-a grăbit să o contrazică. „Tu ești o mega actriță.

Mega talentată. Mega iubită de oameni. Ești pe val. Ești o tipă foarte pozitivă. Foarte frumoasă”, i-a spus Cătălin Măruță atunci când a aflat că Anca Dinicu nu este deloc o persoană cu multă încredere în sine.

ADVERTISEMENT

În consecință, buna prietenă a lui Mihai Bendeac a oferit și lămuriri: „Probabil, că treaba asta mi-a insuflat-o cumva mama, care m-a ținut mereu cu picioarele pe pământ. Să nu-mi iau nasul la purtare.

M-a liniștit întotdeauna. A fost la modul: hm, mare lucru ce faci tu. Ea cu siguranță mândră de mine în sinea ea. Dacă mă duc la un casting și îi iau, mai bine să fiu surprinsă. N-am așteptări nici măcar de la mine”. 

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, înnebunit de formele actriței Anca Dinicu

Dar adevăratele complimente au venit atunci când Cătălin Măruță a văzut o poză cu Anca Dinicu aproape goală. Vedeta Pro TV a felicitat fotograful, dar nu avea cum să nu recunoască meritele modelului. Reacția, însă, este posibil să nu fie pe placul soției sale.

 „Talentată, talentată. Adevărul e că, degeaba ești talentat dacă nu ai și modelul care să-ți pozeze așa. Adică, perfectă. Impecabilă. Super”, a spus Cătălin Măruță, în direct la Pro TV.

ADVERTISEMENT
anca dinicu
Fotografia pe care Cătălin Măruță a comentat-o.
Foto: Instagram

Anca Dinicu, actrița care a făcut furori în Teambuilding și Haita de acțiune visa să vândă parizer

Anca Dinicu i-a mulțumit lui Cătălin Măruță, apoi a schimbat subiectul vorbind despre ținută în sine. Cel care s-a ocupat de styling a fost Mircea Bărbulescu. Pentru că era și el prezent în emisiune, moderatorul i-a mărturisit că s-ar fi descurcat la fel de bine.

Totodată, în cadrul aceleiași apariții, Anca Dinicu a mărturisit că, deși acum este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară, în copilărie visa să lucreze la raionul de mezeluri și să vândă parizer: „Îmi plăcea să împăturesc. Mă fascina lumea acolo. De tăiat, avea feliatorul ăla acolo”.

ADVERTISEMENT