Life

Andra, declarația despre războiul din Ucraina: ”Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie”

Andra este afectată de situația cu care se confruntă Ucraina de două săptămâni. Cântăreața este cu gândul la familiile și copiii care au plecat din țara natală de frică.
10.03.2022 | 07:45
Andra declaratia despre razboiul din Ucraina Mai bine as duce inca doi ani de pandemie
Andra, cu gândul la războiul din Ucraina: ”Toată lumea se implică pentru a ajuta”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Măruță a făcut o declarație neașteptată în contextul conflictului dintre Ucraina și Rusia. Frumoasa artistă susține că privește cu greu informațiile care vin din această parte a lumii și suferă alături de ucraineni.

Andra, cu gândul la războiul din Ucraina: ”Toată lumea se implică pentru a ajuta”

Andra este îngrijorată de tot ce se întâmplă, însă este consolată că foarte multă lume a sărit în ajutorul celor care au fugit din Ucraina, mai ales în sprijinul familiilor cu copii, artista având la rândul ei doi, pe David și Eva.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurată a emisiunii „Românii au talent” a mărturisit că ar fi preferat încă doi ani de pandemie, cu restricții, decât să vorbească despre un război care se desfășoară foarte aproape de România.

„Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie.

Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a spus Andra pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Andra, generoasă în plină pandemie Covid-19

Îndrăgita cântăreață are o inimă foarte mare și este întotdeauna generoasă și cu siguranță a pus umărul la ajutorarea celor din Ucraina. Artista a donat o sumă foarte mare de bani și în urmă cu doi ani, când a izbucnit pandemia de coronavirus.

Andra a transferat 20.000 de euro în contul fundației Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș” din București. Gestul vedetei de la Pro TV nu a fost unic, donând și cu alte ocazii.

ADVERTISEMENT