Life

Andra Volos de la Puterea dragostei s-a filmat aproape goală pe masa de masaj. Așa vrea să scape de răceală

24.03.2021 | 11:40
Andra Volos de la Puterea dragostei sa filmat aproape goala pe masa de masaj Asa vrea sa scape de raceala
Andra Volos de la Puterea dragostei, din ce în ce mai sexy. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei are apariții din ce în ce mai lipsite de inhibiții! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a apărut aproape complet goală pe Instagram, arătându-le fanilor ei cum își întreține corpul la salonul de masaj.

Vedeta s-a plâns urmăritorilor ei că de trei săptămâni este răcită cobză și nu mai știe ce să facă pentru a scăpa de răceală. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a găsit apoi câteva soluții pentru a se simți mai bine, iar una dintre ele a fost o sesiune de masaj.

ADVERTISEMENT

Andra n-a avut nicio reținere să-și arate trupul pe Instastory, vedeta având în ultima perioadă apariții care mai de care mai sexy și adevărul este că are cu ce se mândri!

Andra Volos de la Puterea dragostei, aproape goală pe Instagram

„Am să vă cer eu un sfat. Măi, oameni buni, sunt răcită de vreo trei săptămâni și nu-mi trece. Noaptea mă trezesc, pentru că am o tuse super-seacă și credeți-mă că am încercat tot felul de chestii”, s-a plâns Andra Volos cu vocea ușor răgușită, așteptând un sfat de la urmăritorii ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În următorul story, șatena s-a filmat aproape goală pe masa de masaj: „Că tot veni vorbea de răceală, eu cred că așa o să-mi treacă răceala. Mmm, ce mă masează băiatul ăsta, mă! Bine, bine, bine”.

andra volos
Andra Volos de la Puterea dragostei știe cum să se răsfețe

Se tratează de răceală cu ardei iuți

După sesiunea de masaj, vedeta a continuat să vorbească despre problema ei de sănătate și a apelat de data aceasta la un alt remediu pentru a se însănătoși: „Vindecarea continuă cu un ardei super-picant, o ciorbă de fasole atât de bună”.

ADVERTISEMENT

Andra Volos este una din cele mai urmărite foste concurente de la Puterea dragostei. Pe Instagram sunt cu ochii pe ea nu mai puțin de 500.000 de români.

Fosta vedetă Kanal D postează zilnic aproape tot ceea ce face, iar recent a dezvăluit că și-a făcut câteva intervenții estetice, chiar glumind pe această temă când a întrebat-o cineva dacă nu se supără că îi spune lumea că va fi din plastic. Andra a răspuns în stilul ei caracteristic: „M-am săturat să fiu din nailon”.

ADVERTISEMENT