Life

Andreea Bălan și Andreea Bănică, puse la zid pentru felul în care s-au purtat cu Iulia Albu: „Nu pot să cred”

Andreea Bălan și Andreea Bănică au fost puse la zid pentru faptul că nici măcar nu au vrut să o salute pe Iulia Albu în podcastul lui Măruță.
21.06.2021 | 12:39
Andreea Balan si Andreea Banica puse la zid pentru felul in care sau purtat cu Iulia Albu Nu pot sa cred
Andreea Bălan și Andreea Bănică nu vor să audă de Iulia Albu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Bănică au fost extrem de criticate pentru felul în care s-au purtat cu Iulia Albu. Fashionista a fost invitată lui Cătălin Măruță în podcastul pe care acesta îl realizează pe Youtube, unde a abordat mai multe subiecte.

Fosta jurată de la Bravo, ai stil a avut la un moment dat ideea ca Măruță să sune mai multe vedete, cu unele dintre ele intrând în clinciuri în trecut.

ADVERTISEMENT

Iulia a vorbit pe rând cu Mihai, fostul ei soț, Cătălin Botezatu și Oana Zăvoranu. Când a sosit rândul Andreei Bălan, aceasta nici măcar nu a vrut să o salute, lucru care s-a repetat și în cazul Andreei Bănică.

Andreea Bălan și Andreea Bănică, criticate pentru cum s-au purtat cu Iulia Albu

Andreea Bălan a spus că nu vrea ca Iulia să își facă imagine pe spatele ei și a închis telefonul motivând că o striga fiica ei. Iulia a reacționat declarând că are suficientă imagine încât să nu depindă de nicio altă vedetă din România.

ADVERTISEMENT

Atitudinile celor două cântărețe au fost aspru taxate de internauții care au urmărit podcastul de pe Youtube.

„Nu pot să cred că Andreea Bălan și Andreea Bănică nu au avut nici măcar bunul simt să salute! Ce vedete și influencere “mici” mai avem, când o să înțeleagă oare că nu e nimic tabu să fii criticat, din moment ce tu te crezi vedetă îți asumi modul în care te prezinți și te îmbraci oriunde ai merge.

ADVERTISEMENT

Iar Iulia comenta “cârpe”, nu personalitățile. La noi în țară dacă ești diferit nu vei fi apreciat. Îmi place extrem de mult tăria psihică a Iuliei”, este unul din comentariile dure scrise de cineva pe Youtube.

Fashionista o apreciază pe Oana Zăvoranu

În interviul acordat lui Măruță, Iulia a dat o serie de titluri de presă. A spus că a ajuns la o înțelegere cu fostul ei soț, după ce acesta s-a plâns în spațiul public că fosta nevastă îi face zile fripte.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a exprimat părerea și despre Dana Budeanu și Oana Zăvoranu. Despre Dana a spus că apreciază ceea ce face și ea vede proiectul ei ca pe un stand-up comedy.

Pe Oana Zăvoranu a spus că o iubeșt. Actrița i-a transmis aceleași cuvinte în momentul în care a vorbit cu ea la telefon.

 

ADVERTISEMENT