Life

Andreea Bălan și iubitul, fără inhibiții! Ce i-a făcut Victor Cornea în văzul tuturor, în străinătate

Andreea Bălan îl însoțește pe iubitul ei, Victor Cornea, peste tot! Jucătorul de tenis și cântăreața nu își mai ascund sentimentele deloc.
16.07.2023 | 10:26
Andreea Balan si iubitul fara inhibitii Ce ia facut Victor Cornea in vazul tuturor in strainatate
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan iubește ca o adolescentă, iar fericirea i se vede pe chip în fiecare fotografie sau videoclip pe care le postează alături de noul ei iubit, Victor Cornea.

Andreea Bălan, cu iubitul în Suedia. Victor Cornea, gest tandru în public, față de cântăreață

Cântăreața și jurata de la emisiunea „Te cunosc de undeva” este aproape de noul ei partener. Se duce cu tânărul jucător de tenis cu aspirații înalte, peste tot pe unde îl cheamă sportul.

ADVERTISEMENT

De când nu mai apare la TV, emisiunea transformărilor de la Antena 1 intrând în vacanță, Andreea Bălan profită de timpul liber pe care îl are. Vedeta a ales să îl petreacă împreună cu noul iubit.

În tot acest timp, fetițele vedetei locuiesc împreună cu tatăl lor, George Burcea, cel care se pare că nu o duce la fel de bine pe plan sentimental. Spunem asta pentru că nu departe de ieri, 15 iulie 2023, Viviana Sposub a anunțat ruptura de actorul din Wednesday.

ADVERTISEMENT

Revenind la Andreea Bălan, aceasta se află în Suedia în acest weekend. Acolo participă, ca însoțitoare a lui Victor Cornea, la Nordea Open (Swedish Open). Openul Suediei masculin este un turneu de tenis ATP Tour 250 din turul ATP. Turneul e desfășurat la Båstad, Suedia, în perioada 16 – 23 iulie 2023.

andreea bălan
Andreea Bălan și Victor Cornea, iubitul ei, party la Nordea Open, în Suedia. Tânărul a fost extrem de afectuos cu ea. Foto: Instastory

Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată

Pe Instastory, Andreea Bălan a publicat câteva imagini din avion, în drumul spre Suedia alături de prințul ei, dar și de la evenimentul sportiv. Cei doi au participat inclusiv la un party organizat de Nordea Open. O petrecere unde Victor Cornea nu și-a putut ține în frâu dorința pasională de a o săruta pe vedetă.

ADVERTISEMENT

În țară străină, fără paparazzi români și fără reporteri care să îi sâcâie cu întrebări, Andreea Bălan și Victor s-au simțit liberi ca pasărea cerului. Cel puțin așa arată imaginile pe care cântăreața le-a urcat în mediul online.

La un moment dat, în timpul petrecerii, Victor Cornea, s-a arătat un pic timid în fața camerei ținută de Andreea Bălan. A zâmbit, în cele din urmă! Si-a întors, apoi, privirea către ea. După doar o secundă, i-a dat un pupic. Tânărul n-a mai ținut cont, astfel, de nimic. Și-a exprimat sentimentele luând-o, la propriu, sub aripa sa protectoare.

ADVERTISEMENT