Life

Ce relație există între Andreea Bălan și mama lui Victor Cornea. Artista i-a cunoscut deja părinții iubitului ei

Ce relație există între Andreea Bălan și mama lui Victor Cornea? Artista dezminte zvonurile apărute și spune cum se înțelege cu părinții iubitului ei.
26.06.2023 | 14:47
Ce relatie exista intre Andreea Balan si mama lui Victor Cornea Artista ia cunoscut deja parintii iubitului ei
Ce relație are Andreea Bălan cu mama lui Victor Cornea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este mai fericită ca oricând. Artista a confirmat că este într-o relație cu Victor Cornea, jucător de tenis. Aceasta i-a cunoscut deja și părinții, iar contrar zvonurilor, se pare că se înțelege de minune cu ei.

Ce relație există între Andreea Bălan și mama lui Victor Cornea

Andreea Bălan este într-o relație cu Victor Cornea. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, artista fiind mai mare, asta nu a contat deloc. Chiar ea a mărturisit recent că și-a dorit un bărbat puternic și a reușit să obțină asta.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai dezvăluit și că în ciuda vârstei sale, Victor Cornea este cu mult mai matur. Sunt situații în care tânărul a dat dovadă de maturitate mai mult ca ea și mai mult de atât, a acceptat-o și cu cei doi copii, a mai povestit artista.

Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora părinții jucătorului de tenis nu ar fi de acord cu relația pe care fiul lor o are. Adevărul este însă cu totul altul, povestește cântăreața. Andreea Bălan recunoaște că i-a cunoscut părinții lui Victor Cornea.

ADVERTISEMENT

Aceștia au acceptat-o și de altfel o iubesc foarte mult. Mai mult de atât, artista a mai dezvăluit că părinții iubitului ei sunt niște oameni extraordinari și că nimic din ce s-a scris până acum, referitor la relația cu aceștia, nu este real.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan în emisiunea lui Capatos de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mama artistei l-a cunoscut și ea pe Victor Cornea

Și mama Andreei Bălan l-a cunoscut pe noul iubit al fiicei sale. Mai mult de atât, femeia este încântată de el și îl simte ca fiind un om bun. Vedeta a mai dezvăluit că deși relația este la început, cei doi și-au asumat faptul că există o legătură profundă între ei.

Cât despre fiicele sale, artista nu le-a făcut încă cunoștință cu noul bărbat din viața ei. Pe de altă parte, una dintre ele ar vrea să joace tenis, astfel că lucrurile ar putea să fie extrem de simple și la acest capitol.

ADVERTISEMENT

„Suntem la început, dar faptul că ne-am asumat înseamnă că există o legătură profundă. Există o relație serioasă cu sentimente profunde. Fetițele mele nu-l cunosc deocamdată, dar sunt convinsă că îl vor admira așa cum o fac și eu.

De ceva timp Ella îmi spune că vrea să meargă la tenis. Cred că de săptămâna viitoare o duc la tenis. Mama l-a cunoscut. Îl place foarte mult. Îl simte că e foarte bun. Un om cu suflet cald”, a mai dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT