Life

Andreea Bălan, despre relația cu fiicele ei după divorțul de George Burcea: ”Ele pur și simplu mă imită”

Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are cu fiicele sale, după divorțul de George Burcea. Se pare că artista nu e deloc autoritară.
11.07.2023 | 13:54
Andreea Balan despre relatia cu fiicele ei dupa divortul de George Burcea Ele pur si simplu ma imita
Andreea Bălan, despre relația cu fiicele ei după divorțul de George Burcea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are cu fiicele sale, după divorțul de George Burcea. A trecut deja mult timp de atunci și se pare că artista are grijă să fie o mamă impecabilă.

Andreea Bălan, despre relația cu fiicele ei după divorțul de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în urmă cu ceva timp. Actorul și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, în timp ce artista s-a concentrat pe creșterea fiicelor sale. Într-un interviu acordat recent, ea a recunoscut că nu este deloc o mamă autoritară.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, consideră că fiicele ei sunt bine educate, iar lucrurile au fost făcute într-un mod plăcut. Mai exact, artista spune că preferă să insufle disciplina prin puterea exemplului. Iar rezultatele nu încetează să apară.

Astfel, Ella și Clara o imită pe mama lor în tot ceea ce face. Ambele aranjează patul dimineață, fac ordine în cameră, în dulap și nu numai. Cele mici sunt atente și la îngrijirea personală și au un comportament demn de invidiat, spune artista.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru.

Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate”, a povestit artista pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ella vrea să devină cântăreață, la fel ca mama sa

Andreea Bălan, care recent a anunțat că este și într-o relație, spune că fiica ei cea mare vrea să urmeze exemplul mamei sale și mai departe. Ella vrea să devină cântăreață, iar dacă ambele fete își doresc să aleagă acest drum, artista spune că le va susține.

De asemenea, Andreea Bălan a mai povestit că niciuna dintre fetițe nu e străină de camerele de filmat. Ambele adoră să danseze și să filmeze. Totuși, rămâne de văzut dacă aceeași pasiune va persista și în viitor.

ADVERTISEMENT

„Ella își dorește să fie cântăreață, iar Clara, sirenă. (râde) Urmează să facă și pian, și, dacă vor dori, le voi susține, bineînteles. Amândurora le place să danseze, să filmeze și să meargă cu mine la emisiuni.

Indiferent de ce vor decide, eu voi fi alături de ele și voi avea grijă ca drumul lor să fie lin, frumos, fără griji și stres”, a mai adăugat artista, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT