Life

Andreea Berecleanu, incomodată de Teo Trandafir: „Niciodată nu mi s-ar fi pus o astfel de întrebare”

Andreea Berecleanu a fost întrebată de Teo Trandafir un lucru pe care toată lumea voia să îl afle. Știrista a fost destul de deranjată.
03.02.2024 | 17:35
Andreea Berecleanu incomodata de Teo Trandafir Niciodata nu mi sar fi pus o astfel de intrebare
Andreea Berecleanu a primit o întrebare incomodă de la Teo Trandafir. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a fost, de curând, invitată în podcastul lui Teo Trandafir, acolo unde nu toate întrebările au fost numai lapte și miere.

Andreea Berecleanu, rugată de Teo Trandafir să clarifice dacă are sau nu operații estetice

Fosta prezentatoare de la Kanal D a vrut să lămurească un lucru pe care presa l-a scris despre știristă de-a lungul anilor. Are sau nu operații estetice Andreea Berecleanu?

ADVERTISEMENT

Misterul a fost elucidat de realizatoarea de la Prima TV, unde prezintă Focus. Vedeta a spus că întrebarea despre intervențiile sale estetice o primește destul de des și a găsit și motivul pentru care lumea e obsedată de acest subiect.

Andreea Berecleanu a mărturisit că trage ponoasele din cauza meseriei pe care o are soțul ei, care e un reputat medic estetician de la noi. Prezentatoarea susține, însă, că nu a apelat niciodată la vreo operație estetică, asta deși multora le vine greu să creadă.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu mi s-ar fi pus o astfel de întrebare”

„De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Îți spun eu de ce. Dintr-un singur motiv. Pentru că sunt căsătorită cu un chirurg estetician. Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus o astfel de întrebare.

Sunt persoane care poate nu mă știu de 30 de ani, de când e evident că nu există nicio schimbare. Sunt și persoane mai tinere care nu mă știu sau nu mă știau de atunci și se întâlnesc întâmplător la un eveniment cu mine. Și au reacția asta. Wow! Chiar nu aveți nimic?”, a fost răspunsul ferm dat de Andreea Berecleanu.

ADVERTISEMENT

Apoi, știrista a recunoscut care este singurul ei complex legat de fizic. Bruneta a spus că are o mică nemulțumire față de cum arată sânii ei. Este, totuși, irelevant și nu e o neplăcere suficient de mare încât să apeleze la bisturiu.

„Fiind o femeie care întotdeauna a avut sâni mai mari și plăcându-mi sânii mici, nu am înțeles de ce trebuie să faci asta. Și totuși, am înțeles că există un disconfort psihologic”, a adăugat Andreea Berecleanu.

ADVERTISEMENT