Life

Cât a plătit Andreea Berecleanu pentru un taxi, în vacanța din Islanda. A rămas șocată de costuri

Suma achitată de Andreea Berecleanu pentru o călătorie cu mașina, în concediul din Islanda. Vedeta a rămas uimită de prețuri.
18.10.2023 | 17:59
Cat a platit Andreea Berecleanu pentru un taxi in vacanta din Islanda A ramas socata de costuri
Suma achitată de Andreea Berecleanu pentru o călătorie cu mașina, în concediul din Islanda. Vedeta a rămas uimită de prețuri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât a plătit fosta prezentatoare de la Antena 1 pentru un taxi, în vacanța din Islanda. A rămas șocată de costurile ridicate, dar cu toate acestea s-a bucurat din plin de minunățiile pe care le-a observat la fiecare pas.

Suma achitată de Andreea Berecleanu pentru o călătorie cu mașina, în concediul din Islanda. Vedeta a rămas uimită de prețuri

Andreea Berecleanu a dezvăluit recent suma pe care a achitat-o pentru o călătorie cu mașina, în concediul din Islanda. Vedeta a rămas uimită de prețuri, subliniind că este o persoană cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta știristă de la Prima TV este foarte realistă când vine vorba de costuri, în general, și nu este genul care să arunce cu banii în stânga și-n dreapta. Jurnalista a comparat țara cu Paris, orașul îndrăgostiților.

„Da, este scumpă. Spre exemplu, între taxiul din Capitală pe o distanță similară, să zicem, de la aeroportul Charles de Gaulle până în centrul Parisului, este o diferență de 150 de euro (n.r.în Islanda) versus 50 de euro (n.r. la Paris). 

ADVERTISEMENT

Cam toate, inclusiv excursiile, inclusiv restaurantele, mâncarea, sunt extrem de scumpe. În țările nordice au un nivel de trai foarte ridicat și, bineînțeles, și alte costuri. Nu am stat mult.

Am stat o săptămână. Am avut în total două săptămâni de concediu. Șase zile am stat în Islanda, apoi la Paris și în împrejurimile Parisului”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru revista unica.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu, experiențe incredibile în Islanda

Andreea Berecleanu a avut parte de mai multe experiențe incredibile în Islanda, unde a fost cu soțul său, medicul Constantin Stan. Sejurul s-a desfășurat în luna iulie, prezentatoarea de la Prima TV dorindu-și să scape de caniculă.

A dat peste frig, vânt și ploaie și a purtat numai haine groase, geci și bocanci. Cu toate acestea a avut parte de oportunități unice. A petrecut ore bune pe un catamaran în mijlocul Oceanului Atlantic unde a asistat la un spectacol impresionant.

ADVERTISEMENT

Vedeta a observat câteva ore bune balenele, delfinii, pufinii și câteva soiuri de păsări. Filmările și imaginile au fost publicate pe social media, Andreea Berecleanu precizând că a vizitat și o piață de vechituri, Muzeul Falusului și Harpa.

ADVERTISEMENT