Life

Care e motivul pentru care Andreea Berecleanu și Constantin Stan au făcut nunta la 3 ani de la prima întâlnire: ”Nu am vrut să risc”

De ce Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-a căsătorit la 3 ani de când s-au cunoscut. Ce a dezvăluit prezentatoarea.
05.12.2023 | 11:25
Care e motivul pentru care Andreea Berecleanu si Constantin Stan au facut nunta la 3 ani de la prima intalnire Nu am vrut sa risc
De ce Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-a căsătorit la 3 ani de când s-au cunoscut. Ce a dezvăluit prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Care e motivul pentru care Andreea Berecleanu și Constantin Stan au făcut nunta la 3 ani de la prima întâlnire. Vedeta de la Prima TV a mărturisit că nu a vrut să riște, mai ales că mai trecuse printr-un mariaj din care au rezultat și 2 copii.

De ce Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-a căsătorit la 3 ani de când s-au cunoscut. Ce a dezvăluit prezentatoarea

Andreea Berecleanu a spus de ce s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan la 3 ani de când s-a cunoscut. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit că cererea în căsătorie a venit la scurtă vreme de când l-a întâlnit pe actualul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Trecând deja printr-un divorț și fiind mama a doi copii, frumoasa vedetă a dorit să nu se grăbească. A așteptat momentul potrivit ca Eva și Petru să se obișnuiască cu gândul că doctorul va face parte din viața lor.

„Cererea a venit imediat, la câteva săptămâni distanță, moment în care am spus DA. Doar că era prea devreme pentru Eva și Petru, ei nu erau pregătiți în acel moment pentru acest pas.

ADVERTISEMENT

Trăiau cu noi, în noua formulă, erau bine, nu au avut nevoie nici de terapie. Doar că nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare. Eu și Constantin ne iubeam, asta era clar.

Eram deja o familie. Peste trei ani, când am hotărât să facem pasul către căsătorie, copiii erau deja pregătiți și bucuroși pentru eveniment. L-au înțeles”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii

Andreea Berecleanu are o relație extraordinară cu cei doi copii din mariajul cu fostul moderator, Andrei Zaharescu. Eva și Petru locuiesc împreună de câțiva ani la Londra, acolo unde studiază și împart aceeași locuință.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 este mândră de evoluția și de parcursul lor pentru că și-au făcut o rutină. Programele de la școală sunt foarte diferite, dar ajung să se întâlnească seara când fac diverse activități.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta este foarte bucuroasă că urmașii săi vor avea amintiri frumoase peste ani, care vor rămâne în sufletele lor mereu. Andreea Berecleanu are numai cuvinte de laudă pentru cei doi copii.

ADVERTISEMENT